Stokke Trailz: Ny barnevogn

Stokke satser videre på barnevogner og lanserer nå en helt ny modell – dette er vognen for røffere underlag og årstider. Bugaboo har også en nylansering denne høsten.

STOKKE TRAILZ: Ny barnevognmodell fra Stokke som er godt tilpasset norske forhold. Foto: Stokke
STOKKE TRAILZ: Ny barnevognmodell fra Stokke som er godt tilpasset norske forhold. Foto: Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norske Stokke har stått for tidløse suksesser som barnestolen TrippTrapp og «kjendisvognen» Xplory Mange av produktene deres er blant Norges mestselgende barneutstyr. 

Se video av vognen nederst

Vogn for tøffe forhold

Nå står en helt ny vognmodell klar til å sendes ut i butikkene. Denne gang en tøff barnevogn som skal tåle en støyt og passe til utendørsaktiviteter og ikke bare shoppingsenteret.

Både sittedel og bag er plassert høyt på vognen for at foreldre skal få øyekontakt og god kommunikasjon med barnet. Vognen passer for barn 0-15 kilo.

LES OGSÅ: Disse barnevognene kjøper flest norske foreldre

Bedre understell for terreng

Bagdelen er den samme som for Stokkes vogn Crusi, med stor og komfortabel bag. Det er først og fremst i understellet det er kommet endringer. Trailz har større og luftfylte gummihjul og større avstand mellom hjulene, hvilket gjør den til en bedre terrengvogn.

Selv om vognen har tre luftfylte hjul anbefaler ikke produsenten å bruke den som en joggevogn. Vognen er utstyrt med svingbare hjul for enkel manøvrering, man kan låse fronthjulene, men  joggevogner som utsettes for særdeles hard belastning bør ha fronthjul helt uten svingmekanisme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer