Stor pristest på bleier

PRISTEST: Prisene varierer mye i Mammanetts store pristest på bleier.
PRISTEST: Prisene varierer mye i Mammanetts store pristest på bleier. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se vår store bleiepristest og se hvor det lønner seg for deg å kjøpe bleier.

Det kan være mange penger å spare i løpet av et år. Det viser vår pristest for uke 38, september 2012. Avhengig av hvilket merke du velger og hvilke rabattavtaler du benytter deg av, er det tusenlapper i prisforskjell mellom de dyreste og billigste i denne testen.

I tabellene nedenfor har vi tatt utgangspunkt i at man benytter seg av de rabattavtalene som foreligger. Og tallenes tale er klar; Noen bleietyper er tre ganger dyrere i noen kjeder, sammenlignet med andre.

LES OGSÅ: Slik kan familien spare flere tusen hvert år 

Pampers-bleier er generelt billigere enn Liberobleier. Men kjøper du Pampers må du passe ekstra godt på, for her varierer nemlig prisene mest på flest typer bleier. En pakke Pampers Active Fit str 4 vil, om du benytter deg av COOP-medlemsskap, koste 1,01 kroner mindre per bleie i Coop-butikkene enn på Bunnpris. Mens en Pampers Easy Up Maxi koster 82 øre mer på Spar enn på Rema 1000.

Kiwi billigst på Libero

Som i forrige test lønner det seg å kjøpe Libero-bleier på Kiwi. Alle Libero-variantene i testen vil, om man benytter seg av bleieavtalen, være billigst å kjøpe i denne kjeden. Kiwis bleieavtale går ut på at man får hver fjerde Libero-pakke gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer