Store prisforskjeller på bleier i august

Småbarnsfamilier som er prisbevisste kan spare store summer ved å velge riktig kjede og bleiemerke, viser prisundersøkelsen som Mammanett har gjennomført. (Foto: Elisabeth Lofthus)
Småbarnsfamilier som er prisbevisste kan spare store summer ved å velge riktig kjede og bleiemerke, viser prisundersøkelsen som Mammanett har gjennomført. (Foto: Elisabeth Lofthus) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye penger å spare på å velge riktig butikkjede når bleier skal i handlevognen, viser en rykende fersk prisundersøkelse Mammanett har gjennomført.

I løpet av ett år kan du spare rundt tusenlappen, viser våre ferske tall. Rema 1000, som ”skal være billigst”, er slett ikke billigst, men dyrest på Libero. Gjennomsnitlig er Kiwi billigst, men, dersom du sverger til Pampers – DA er Rema billigst. Med andre ord – her gjelder det å være bevisst, slik våre tabeller med all tydelighet viser.

Tabellene viser at det er mye å spare på å variere hvor man kjøper inn bleiene. Hvis man i tillegg bytter mellom Libero og Pampers alt etter vektklasse, kan man spare langt over tusenlappen i året.

 

Enorm prisforskjell

For litt under et år siden var det priskrig på bleier og svært lave priser. Barnefamilier er svært viktige kundegrupper og mange kjeder subsidierte faktisk bleiene (solgte med tap). Nå håper kjedene at de som under ”krigen” ble lojale kunder fortsetter å handle hos dem. Derfor er også prisene nå betydelig høyere og forskjellene svært store. Faktisk er enkelte bleietyper nesten tre ganger så dyre i noen kjeder sammenliknet med andre, viser våre tall. Hos Coop OBS!, Prix, Extra koster en Libero Unisex 3-6 kilo 22 øre, mens Ica Nær tar hele 65 øre. Rema 1000 ”nøyer seg” med å ta dobbelt så høy pris som Coop, mens Kiwi har lagt seg på 31 øre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer