Storfamilien, møt fembarnsmoren Lin

Storfamilien
Storfamilien Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Lin ventet sitt første barn, ertet hun mannen sin Espen med at hun ønsket seg 10-12 unger.Under utdrivningsfasen i fødselen spurte han: "Var det 10-12 stykker du skulle ha?" Resultatet ble en pen blåveis! "Aldri om jeg skulle utsette meg selv for noe sånt mer! Ungen fikk bli enebarn," tenkte Lin. Slik ble det ikke...

Møt Lin, mamma til:

  • Benjamin Christoffer f. des -93
  • Theodor Robin f. feb. -95
  • Victoria Charlotte f. des -96
  • Jonathan Gabriel f. des -99
  • Oliver Alexander f. juli -01

Lin og Espen traff hverandre da Lin gikk på folkehøyskole, og de bestemte seg for å giftermål ganske raskt. En enkel vielse hos byfogden.- "Dagene før hadde jeg følt meg litt uggen, men regnet med at det var nerver. På bryllupsnatta(!) slo kvalmen til for fullt, og testen noen dager senere viste at jeg var gravid. Allerede da var det noen som måtte kommentere. Vi var ikke etablert, vi var for unge. Vi bodde i skogen uten innlagt vann og så videre... Da fødselen kom, hadde vi flyttet til underetasjen hos moren min, der hun har en hybelleilighet."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.