Radford-familien

Sue har født sitt 22. barn

For noe er hjemmeskole mer utfordrende enn for andre …

HEMMELIGHETSFULL: Og hva skal barnet hete? Sue og Nolan Radford var svært oppfinnsomme da de skulle avsløre navnet på sitt 22. barn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Sue og Nolan Radford i Lanchashire England ventet sitt 15. barn, fikk de en egen TV-serie på Channel 4. «15 and still counting» fulgte dagliglivet til det som vel må sies å være en av verdens mest tallrike barneflokker.

Men siden da har barneflokken blitt enda mer spektakulær. Like før påske fikk Sue og Nolan nemlig sitt 22. barn!

11 av hvert kjønn

Sue er 45 år og Nolan er 49. De fikk sitt første barn i 1989 og giftet seg i 1991. I dag er barna i alderen 0- 30 år, og flokken består av elleve gutter og elleve jenter.

I tillegg har paret fått barnebarn, og noen av de minste barna i flokken er dermed tante eller onkel til barn som er eldre enn dem selv.

Siden 2015 har paret drevet The Radford's Pie Company, der de produserer pai og pudding. På menyen står også family sized pie, men i deres tilfelle er det vel usikkert om hvor langt man kommer selv med den største varianten.

Siste skudd

Det seneste tilskuddet til Radford-stammen kom like før påsken 2020, en liten jente.

I forkant av fødselen hadde Sue for første gang benyttet seg av en gravid-fotograf til å forevige de lykkelige omstendighetene. Da den lille jenta ble født den 3. april 2020, var det en rutinert mor som kom inn på fødestuen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer