Radford-familien

Sue har født sitt 22. barn

For noe er hjemmeskole mer utfordrende enn for andre …

HEMMELIGHETSFULL: Og hva skal barnet hete? Sue og Nolan Radford var svært oppfinnsomme da de skulle avsløre navnet på sitt 22. barn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Sue og Nolan Radford i Lanchashire England ventet sitt 15. barn, fikk de en egen TV-serie på Channel 4. «15 and still counting» fulgte dagliglivet til det som vel må sies å være en av verdens mest tallrike barneflokker.

Men siden da har barneflokken blitt enda mer spektakulær. Like før påske fikk Sue og Nolan nemlig sitt 22. barn!

11 av hvert kjønn

Sue er 45 år og Nolan er 49. De fikk sitt første barn i 1989 og giftet seg i 1991. I dag er barna i alderen 0- 30 år, og flokken består av elleve gutter og elleve jenter.

I tillegg har paret fått barnebarn, og noen av de minste barna i flokken er dermed tante eller onkel til barn som er eldre enn dem selv.

STORFINT BESØK: Radfordfamilien da de gjestet «This Morning» TV-show i London i 2018. Siden da har de fått enda ett barn. FOTO: NTB Scanpix
STORFINT BESØK: Radfordfamilien da de gjestet «This Morning» TV-show i London i 2018. Siden da har de fått enda ett barn. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Siden 2015 har paret drevet The Radford's Pie Company, der de produserer pai og pudding. På menyen står også family sized pie, men i deres tilfelle er det vel usikkert om hvor langt man kommer selv med den største varianten.

Siste skudd

Det seneste tilskuddet til Radford-stammen kom like før påsken 2020, en liten jente.

I forkant av fødselen hadde Sue for første gang benyttet seg av en gravid-fotograf til å forevige de lykkelige omstendighetene. Da den lille jenta ble født den 3. april 2020, var det en rutinert mor som kom inn på fødestuen.

Ett barn i året

I perioder har Sue født ett barn i året, og hva vi kan skjønne av Instagramkontoen, som har over 265 tusen følgere, har paret ingen uttalte planer om å legge inn årene.

Graviditetene har imidlertid ikke alltid gått bra. i 2014 skulle Alfie Thomas blitt parets 17 barn, men gutten var dessverre dødfødt.

Oppfinnsomme navn

De fleste av parets barn har dobbeltnavn, mange av dem av oppfinnsom karakter, som Hallie Alphia Beau, Phoebe Willow, Bonnie Rae, Max Joseph og Archie Rowan.

Da minstejentas navn skulle avsløres for alle følgerne nå i påsken, lagde familien like godt en påskerebus, der barna leter fra rom til rom etter ledetråder for den lille søsteras navn.

Hva jenta ble hentende, kan du se i denne videoen, eller i videoen i toppen av saken:

HEMMELIGHETSFULLE: Og hva skal barnet hete? Sue og Nolan Radford var svært oppfinnsomme da de skulle avsløre navnet på sitt 22. barn. Vis mer

Hjemmeskole

I daglige oppdateringer på sosiale medier, blogg og vlog, forteller paret om en aktiv hverdag, spesielt nå som den langt over middels store familien lever i isolasjon.

Da Sue hadde hjemmeskole for barna like før påske, la hun ut bilde av den tallrike flokken rundt langbordet og skrev:

«Første dag av hjemmeskole sannsynligvis blir det ikke en dag nummer to», etterfulgt av oppgitt-emoji og latter-emoji.

Hun krydret videre meldingen med emneknaggene, oversatt til norsk #hjemmeskole #minegenkolekleasse #bokstaveligtalt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer