Tatoverte kopi av datterens fødselsmerke

- Jenta vår skal aldri føle seg annerledes eller alene, sier foreldrene som har gått svært langt for å hjelpe datteren

KOPIERTE FØDSELSMERKET: Foreldrene valgte å tatovere seg i et forsøk på å forhindre at datteren skal føle seg annerledes eller alene. Foto: Michelle Rawlins Ltd ©
KOPIERTE FØDSELSMERKET: Foreldrene valgte å tatovere seg i et forsøk på å forhindre at datteren skal føle seg annerledes eller alene. Foto: Michelle Rawlins Ltd © Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange foreldre vil nok gjøre de kan for at barna deres ikke skal bli mobbet eller holdt utenfor, men det spørs om alle ville gått til de samme lengdene som den engelske firebarnsmoren Tanya Phillips og hennes ektemann Alan.

Ikke føle seg utenfor

Datteren deres, 18 måneder gamle Honey-Rae, er nemlig født med et stort fødselsmerke som strekker seg fra tærne hennes og opp over beinet.

For at datteren deres ikke skulle føle seg utenfor, besluttet begge foreldrene å få tatovert en kopi av fødselsmerket på sine bein.

Tanya innrømmer til det engelske nettstedet Mirror, at tatoveringen kanskje er litt glorete og at hun aldri hadde drømt om at hun skulle gjøre noe sånt.

– Folk flest synes kanskje at det er veldig ekstremt men for oss var det en naturlig ting å gjøre for at datteren vår aldri skal føle seg annerledes eller alene i verden, sier hun.

LES OGSÅ: - De ville ikke leke med jenta fordi hun «luktet vondt»

ANGRER IKKE: Tanya og Alan sammen med datteren Honey-Rae. Foto: Michelle Rawlins Ltd ©
ANGRER IKKE: Tanya og Alan sammen med datteren Honey-Rae. Foto: Michelle Rawlins Ltd © Vis mer

Gråt for datteren

Det store fødselsmerket har en skarp rødfarge og har vokst i takt med datteren.

Tanya forteller til Mirror at hun gråt da hun så datterens merke for første gang like etter fødselen.

– Som enhver mor ville jeg ikke at hun skulle være annerledes. Jeg ønsket at hun skulle være akkurat som alle andre friske barn. Selv om fødselsmerket ikke er farlig, visste jeg at det ville ha en stor innvirkning på resten av livet hennes, sier hun.

– Selv om hun i våre øyne er perfekt, visste jeg at andre mennesker vil peke og se stygt på henne.

LES OGSÅ: - Du får ikke komme på bursdag, fordi du er slem!

DEKKER HALVE KROPPEN: – Selv om hun i våre øyne er perfekt, visste jeg at andre mennesker vil peke og se stygt på henne, sier moren. Foto: Michelle Rawlins Ltd ©
DEKKER HALVE KROPPEN: – Selv om hun i våre øyne er perfekt, visste jeg at andre mennesker vil peke og se stygt på henne, sier moren. Foto: Michelle Rawlins Ltd © Vis mer

Opplevde at folk stirret

Tanya og Alan snakket lenge om å lage lignende tatoveringer, men en episode i fjor sommer ga Tanya det endelige dyttet hun trengte.

Hun forteller at hun som regel alltid sørget for at datterens bein var tildekket når de skulle ut, fordi hun ikke taklet andre menneskers medfølelse. Men da hun allikevel lot Honey-Rae få gå med shorts og sandaler på en handletur, opplevde hun at et voksent par hvisket og stirret på fødselsmerket.

– Det var den første gangen jeg hadde tatt henne med ut uten å dekke henne til og det bekreftet mine bekymringer. Mennesker er slemme uten at de skjønner det. Jeg visste at om voksne kan være så ufølsomme, da ville barna på skolen også være det utilsiktet, sier hun.

LES OGSÅ: Tegnene på at barnet får for lite søvn

- Verdt det!

Etter denne episoden var Tanya fast bestemt på å få tatovert en kopi av fødselsmerket på sitt eget bein. Det hele ble en fire timer lang prosess.

– Det var veldig vondt, men verdt det. Da hovenheten hadde gått ned, viste jeg tatoveringen til Honey-Rae. Hun tok forsiktig på den og smilte mens hun sa «likt» og pekte på sitt eget bein.

– Om jeg hadde trengt en forsikring på at jeg tok den rette beslutningen, så var dette det, sier hun.

LES OGSÅ: Stjeler andres babybilder

Alle bildene i skaen er gjengitt med tillatelse - selvfølgelig!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer