Bygget egen hytte:

Terese og de fire barna bor på 12 kvm i feriene

- Vi hører mange dyr i skogen, som ulv, villsvin og elg. Men vi er aldri redde.

BYGGET EGEN HYTTE: Med null tidligere snekkererfaring har Terese og barna bygget sitt drømmested. FOTO: Privat
BYGGET EGEN HYTTE: Med null tidligere snekkererfaring har Terese og barna bygget sitt drømmested. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Terese Schlegel (38) bor i den lille byen Arboga, 15 mil vest for Stockholm, sammen med barna Stella (14), Nova (12) og tvillingene Billy og Sylvester (5). Sammen har de skapt noe helt unikt.

Langt ute i de dype svenske skoger, på en idyllisk lysning blant de høye grantrærne, har de nemlig på egenhånd bygget en drøm av en minihytte.

– Jeg er oppvokst på landet og har tilbragt mye tid utendørs. Helt fra jeg var liten drømte jeg om å overnatte i skogen, forteller Terese til KK.

– Da tvillingguttene var to år gamle, teltet vi i skogen nesten rett ved der hytta ligger nå. På kvelden, etter at de hadde lagt seg, ble jeg sittende å se på solnedgangen. Det var så vakkert med alle trærne og alt blåbærriset, og det slo meg at jeg ville ha et sted i skogen som vi kunne være i. Det var da jeg bestemte meg for å bygge en hytte.

Bygde uten plantegning

I august 2019, en måned etter teltturen, satte hun i gang med byggingen. Men hun hadde hverken en byggetegning eller en klar plan over hvordan hun skulle gå frem. Alt hun hadde var et bilde i hodet av hvordan hun ønsket resultatet skulle bli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer