Tilbakekaller Stokke Trailz

Flere tilfeller hvor håndtaket har blitt brukket er rapportert. Understellet må byttes.

UNDERSTELL MED FEIL: Håndtaket kan brekke Foto: Stokke
UNDERSTELL MED FEIL: Håndtaket kan brekke Foto: Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stokke lanserte i høst den nye barnevognen Stokke Trailz. Nå har barneutstyrsprodusenten lagt ut en sikkerhetsadvarsel på sine nettsider om den nylanserte barnevognen. De skriver at det er i noen få tilfeller funnet en feil på håndtaket, og har derfor bestemt at understellet skal tilbakekalles.

- Ingen skader har blitt rapportert, melder Stokke.

Stokke ber alle som har denne vognen om å stoppe bruken og levere tilbake understellet i butikken det ble kjøpt. Alle vil få et nytt, oppgradert understell. 

Barnas Hus sendte også ut et kundebrev forrige uke hvor de ber alle som har kjøpt vognen om å levere understellet tilbake.

LES OGSÅ: Åtte av ni vogner bestod ikke sikkerhetstesten

Kan ta uker før nytt understell er klart

- Dere vil der få et Stokke Crusi understell som dere kan bruke til dere mottar et nytt Trailz understell. Evt finner vi en annen vogn dere kan bruke. Vi vet for øyeblikket ikke hvor lang tid dette vil ta, men foreløpig er det snakk om noen uker, skriver Barnas Hus.

- For de av våre kunder som har en Stokke Trailz i bestilling vil dere automatisk få det nye understellet på vognen dere har bestilt. Det kan imidlertid bli noen forsinkelser. Om dere ønsker kan dere få vognen utlevert med et Crusi understell til Trailz er på plass igjen. For generelle henvendelser rundt tilbakekallingen kan man ta kontakt med kundeservice hos Stokke.     

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer