Graviditet:

Tina ble gravid for andre gang som 43-åring

- Denne gangen er jeg mer oppmerksom på at tiden går så alt for fort, og at vi aldri får den tilbake. Jeg nyter det fullt ut!

GRAVIDITET: Tina sammen med datteren, Ella, som hun fikk 18 år etter sin første datter. FOTO: Privat
GRAVIDITET: Tina sammen med datteren, Ella, som hun fikk 18 år etter sin første datter. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Tina Sander (44) hadde slått seg til ro med at hun aldri kom til å gi sin 18 år gamle datter en lillebror eller lillesøster. For tre år siden møtte hun sin nåværende kjæreste, Thomas (38), som hadde en sønn på 11 år fra før. Hun tenkte at det kunne ha vært hyggelig med én til, men slo tanken ifra seg fordi hun var 43 år.

Først da menstruasjonen ble uregelmessig, og hun var kvalm og hadde smerter i magen, gikk det opp for henne at hun kanskje var gravid. Hun tok en graviditetstest, og fikk bekreftet hos legen at ja, hun var gravid – i tredje måned.

– Jeg ble så utrolig glad da jeg fant ut at jeg var gravid. Det skal sies at det tok noen dager før det sank inn, men jeg ble så lykkelig! Jeg visste godt at det var min siste sjanse til å bli mor igjen.

Tina innrømmer at hun og Thomas var litt nervøse for hvordan de skulle fortelle Freya og Simon om den store overraskelsen. For et halvt år siden hadde Freya blitt storesøster til en lillebror på fars side – og det kom som et sjokk. Da fortalte hun at det hadde vært merkelig om Tina skulle ha blitt gravid igjen.

– Da jeg fortalte Freya om graviditeten ble hun skikkelig sur. Simon syntes heller ikke at det var så stas. Han bor annenhver uke hos mor og far, og det er litt vanskelig å skulle forholde seg til en søster som hele tiden bor hos far, mens han kun er sammen med ham annenhver uke – noe jeg har full forståelse for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer