Julekort

Tipsene som gir de beste julekortene!

Ved hjelp av gode fotoredigerings-apper, søte sjarmtroll og mye tålmodighet, er årets julekort snart i boks.

PÅ TIDE MED JULEKORT: Julekort-fotografering har blitt en kjær tradisjon i mange familier. Her er tipsene som gir deg de beste bildene! FOTO: Tanja Skoglund, TS Foto
PÅ TIDE MED JULEKORT: Julekort-fotografering har blitt en kjær tradisjon i mange familier. Her er tipsene som gir deg de beste bildene! FOTO: Tanja Skoglund, TS Foto Vis mer
Publisert

Personlige julekort med bilder av familien har blitt en kjær tradisjon for mange, og i en tid hvor det å få post i postkassen blir mer og mer uvanlig er det ekstra hyggelig med denne lille oppmerksomheten like før jul.

Når det er sagt, er det å skulle ta koselige og pene bilder av en hel familie ikke alltid det enkleste. Det er tross alt en årsak til at det i dag finnes nettsider som Awkward Family Photos (som for øvrig har sin egen jule-kategori!).

En del familier velger derfor å få profesjonell hjelp og mange fotografer kjører i disse dager tilbud på julekortfotografering. Prisene ligger stort sett på 500-600 kroner.

Velg et tidspunkt hvor alle er opplagte

For å lykkes med familiefotograferingen er det ifølge fotograf Kristin Jona hos Mirra Photography alfa og omega at man finner et perfekt tidspunkt hvor alle er godt innstilt og gleder seg til fotograferingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer