Mamma med fortid:

Tobarnsmoren Caroline gir blaffen i stripper-fortida

– Å strippe synes jeg bare var gøy. Jeg skjønner at det kan virke provoserende, feministisk sett, men jeg vil ikke lyve og si at det ikke var gøy.

MAMMA MED FORTID: I den nye foreldre-podcasten «Avkom», snakker Caroline Omberg og Mina Hadjian blant annet om hvordan det er å være mamma med et dårlig rykte. FOTO: Privat
MAMMA MED FORTID: I den nye foreldre-podcasten «Avkom», snakker Caroline Omberg og Mina Hadjian blant annet om hvordan det er å være mamma med et dårlig rykte. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– De fleste av oss foreldre som har gjort noe utradisjonelt er helt vanlige mennesker, som baker pizzasnurrer med barna og kan synge med på soundtracket til Frost. Vi er ikke så annerledes enn deg, sier Caroline Omberg (35).

Sammen med Mina Hadjian (kjent fra Farmen Kjendis 2019) og programleder Martine Rand, er hun aktuell i den nye foreldre-podcasten Avkom.

Samsoving, mammakroppen og naturlig fødsel, er noe av det trioen snakker om i podcasten. Men det kanskje mest gjennomgående temaet er skam.

– Vi snakker om alt som kan være flaut og vanskelig å innrømme. Ingen av oss er perfekte foreldre, alle gjør vi et eller annet «feil» nesten hver eneste dag. Jeg tenker at det på en måte bare er bra, da det er slik vi vokser og lærer, sier hun.

To mødre med mye omtalt fortid

Et fellestrekk mellom Caroline og Mina, er at de begge har en fortid som har vært mye omtalt i media – og ikke alltid av det mest positive slaget.

Mina Hadjian ble først kjent som programleder for det kontroversielle radioprogrammet «Mina» på NRK P3, hvor hun til tross for stor suksess til slutt fikk sparken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer