Vaksinasjon

Toppblogger vaksinerte sønnen - fikk et ras av hatmeldinger

28-åringen fikk massiv kritikk etter at hun skrev på sin Instagram-story at hun og sønnen var på vei til legen for å ta vaksine.

KRITIKK: Etter at Kenza fortalte til følgerne sine at hun var på vei til legen for noen dager siden for å gi sin tre måneder gamle sønn sin første vaksine, eksploderte innboksen hennes med hatmeldinger. FOTO: Instagram/skjermdump
KRITIKK: Etter at Kenza fortalte til følgerne sine at hun var på vei til legen for noen dager siden for å gi sin tre måneder gamle sønn sin første vaksine, eksploderte innboksen hennes med hatmeldinger. FOTO: Instagram/skjermdump Vis mer
Publisert

Det viser seg at det tydeligvis ikke bare er en dans på roser å dele av livet sitt med nærmere to millioner mennesker. Helt siden den svenske influenceren og klesmerke-gründeren Kenza Zouiten Subosic (28) ble mor for aller første gang i juni i år, har kritikken haglet inn ved flere anledninger.

Hun har siden fødsel delt omtrent alt av erfaringer og tanker rundt det være en nybakt mor, og diskusjoner om alt fra offentlig amming til søvn har skapt overskrifter i mediene. Denne gangen var det vaksinemotstanderne som ble provoserte av det hun la ut.

LES OGSÅ: Modellen Sarah Stage får mammakritikk - ser du hvorfor?

Massiv kritikk

Nylig delte nemlig Kenza at hun var på vei til legen for å vaksinere Nikolas (sønnen) for første gang - noe som åpenbart fikk enkelte til å se svart. Hun ble nærmest overøst av hatmeldinger fra folk om hvor dårlig mor hun var som vaksinerte barnet sitt og hvor farlig det er å ta vaksine. Noen av kritikerne gikk til og med så langt at de sendte henne bilder av avdøde babyer.

Kenza ble tydelig opprørt av tilbakemeldingene, og valgte selv å svare på den massive kritikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer