Trillinger på vei!

Linn gravid med trillinger
Linn gravid med trillinger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"Det er ikke bare en her!" Vi begge utbrøt: "Tvillinger!" Legen som foretok ultralyd-undersøkelsen smilte om mulig enda lurere. Hun pekte på ultralydskjermen og sa: "Her ser dere nr. 1, her er nr. 2 og her er jammen meg en nr. 3 også!" 

La oss begynne med begynnelsen. Førskolelæreren Linn, 27 år, hennes samboer og medisinstudent Per Olav og lille Luna på 4 år var inntil 26 uker siden en ganske typisk, norsk kjernefamilie. Så startet de planlegging av familieforøkelse, og da graviditeten var et faktum skulle alt ligge til rette for at denne familien skulle bli en helt gjennomsnittlig 2-barns familie. Slik gikk det imidlertid ikke...

SjokkbeskjedenFrem til uke 11 levde Linn og Per Olav i troen på at det var en spire inne i magen. Men noe føltes galt, og Linn fikk en tidlig ultralydundersøkelse i uke 11 på gyn.poliklinikk ved St.Olavs hospital. Etter noen nervøse minutter i undersøkelsesstolen så de legen smile. Paret pustet lettet ut og skjønte at her var det gode nyheter. Men så kom sjokkbeskjeden: "Dere skal ha trillinger!" 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer