Mye har skjedd siden trillingene Iben, Luca og Nora ble forløst ved keisersnitt for snart to og et halvt år siden.
En episode mamma Unni husker spesielt godt, skjedde i fjor sommer da familien skulle spise is på Bryggen i Bergen.
På tur over Torgalmenningen fikk de mange blikk og kommentarer fra forbipasserende, men da de nærmet seg turistvrimmelen ved Fisketorget tok det helt av.
– Ordet «trillinger» kunne høres på alle mulige språk innover torget. Vi ble omringet av turister med kamera som plutselig glemte både Johanneskirken og Fløyen og rettet fotolinsene mot oss i stedet, forteller Unni.
LES OGSÅ: Her er ikke bare et barn, men to - og tre, sa legen.
Mange er nysgjerrige
Selv om hun gjerne skulle ønske at folk hadde vært flinkere til å spørre om tillatelse før de tar bilder av barna hennes, synes hun oppmerksomheten de får mest bare er hyggelig.
Mange er nysgjerrige på hvordan familien klarer seg og de får stadig spørsmål om de ikke synes det er slitsomt. Svaret Unni gir dem er «Mye koselig arbeid».

- Fotografering uten samtykke skal ikke godtas
Mammanett har spurt advokat Olav Sylte om fotografering av andres barn uten samtykke er lov.
Han kan fortelle at det ikke finnes noe generelt forbud mot å ta bilder i det offentlige rom, hvor også barn befinner seg. For eksempel kan man ta bilder motiver hvor barn inngår som en del - for eksempel et 17. mai tog.
Men når det gjelder å fotografere selve barnet som hovedmotiv, er det en helt annen sak.

- Jeg mener det ikke finnes noen unnskyldning for å ta bilder av barn, uten foreldres tillatelse, sier han.
- Når noen tar bilder av barn på denne måten, så kan det mistenkes misbruk av bildet. Dersom noen går helt opp til et barn og tar bilde, fremstår det som klart at det er barnet som avbildes. Det skal da foreligge en rimelig god forklaring fra den som tar bildet, for at dette skal godtas, mener han.
Syltes råd er derfor i slike tilfeller, at foreldre ber om at bildet blir slettet.
- Dersom vedkommende ikke gjør, bør det inngis politianmeldelse for brudd på straffeloven § 390a som forbyr sjikanerende adferd. Straffen for dette er bøter eller fengsel inntil 2 år, sier han.
Les mer om hvordan det går med Unnis trillingefamilie i dag.