Miste et barn:

Tristan (3) ble påkjørt og drept av toget

For mamma Sophie handlet tiden etterpå bare om å overleve: - Jeg fant ut at dersom jeg skulle bli på denne jorden, måtte jeg begynne å leve.

MISTE ET BARN: På bare noen få sekunder klarte Tristan å rive seg løs fra mammas hånd, og løpe opp på jernbaneovergangen. Da kom toget. FOTO: Privat
MISTE ET BARN: På bare noen få sekunder klarte Tristan å rive seg løs fra mammas hånd, og løpe opp på jernbaneovergangen. Da kom toget. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Sophie Hultberg har alltid ønsket å bli mamma, men det tok lang tid før hun og samboeren, Henrik, ble foreldre. Gleden var derfor stor, da Tristan endelig kom til verden. Og et par år senere, ble lillesøster Tekla født.

24. september 2012 var Sophie på tur med Tristan (3,5) og Tekla (1,5) i Billeberga, et tettsted i Skåne. De hadde kjøpt kanelboller, Tristans favoritt.

Den lille familien var på vei hjemover – Sophie holdt barnevognen i den ene hånden, og Tristans hånd i den andre. Plutselig klarte Tristan å lirke seg ut av mammas hånd, og han løp opp på jernbaneovergangen.

– Alt gikk så fort. Det skjedde på bare noen få sekunder. Jeg skrek navnet hans, og vi så på hverandre. Begge to så at toget kom kjørende. Tristan klarte ikke å bevege seg, kroppen hans frøs, og jeg rakk ikke å løpe opp til ham, forteller Sophie.

Tristan holdt øyekontakt med mammaen sin idet toget traff ham. Sophie glemmer aldri lyden av toget som treffer den lille kroppen, før han ble kastet av gårde.

– Jeg skrek og skrek, da jeg innså hva som hadde skjedd. Det kjentes ut som at kroppen min brant opp, samtidig som jeg skalv så mye at jeg ristet. Panikken spredte seg – jeg fikk fysisk vondt i hele kroppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer