Trodde kreft satte en stopper for å bli mamma

Publisert
Sist oppdatert

Jeg hadde akkurat fylt 14 år gammel da jeg fikk en kreft diagnose. Det var en stor kreft svulst på den ene eggstokken min på størrelse med et brød, og den veide nesten 3 kg. legene sa at det så ut som om jeg var gravid i 7 mnd. De fjernet den ene eggstokken, og litt "rusk" på den andre. jeg fikk beskjed om at jeg kunne få store problemer med å bli gravid i senere tid pga at jeg hadde kun en eggstokk, og denne hadde også kanskje tatt skade av operasjonen. da var jeg bare 14 år og tenkte ikke så mye over å bli gravid. Det gikk bra med kreften. den hadde ikke spredd seg, og jeg fikk cellegift og er i dag helt frisk.Som årene gikk, så ble jeg mer og mer bekymret over dette, pluss at det hadde dukket opp en cyste til på den andre eggstokken som de holdt øye med. Jeg ble livredd. Livredd for at jeg kanskje kom til å miste den andre eggstokken også. Jeg hadde jo lyst på barn.For 10 mnd siden sluttet jeg på p-pilla fordi jeg og samboern hadde lyst på barn, og jeg trodde at dette kom til å ta tid pga alt som jeg har vært igjennom.

Til min STORE lykke, så ble jeg gravid den første eggeløsninga jeg hadde. Bare ett par mnd senere. Jeg tok en graviditets test helt tilfeldig egentlig, PÅ BURSDAGEN MIN, og den ble positiv med en gang.Så det endte veldig bra til slutt. så nå venter vi en frisk, liten gutt som kommer til verden ved et keisersnitt den 20 oktober :-) og vi gleder oss veldig!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer