Tvillinger på babysvømming

babysvømming
babysvømming Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg har lest om andres erfaring ved babysvømming, og vil fortelle litt om hvordan vi har det med tvillinger på svømming. Vi har vært med siden år 2000. Jentene var da ca 6 måneder.

Det var ikke enkelt med en gang, litt kaos om morgen før vi skulle reise til badeland på Gardermoen. Var spente på hvordan jentene tok dette, de er vant til vann fra før. Vannet holder 34 grader . Jentene fantes ikke redde, det var heller mor som var det. Nå spretter dem rundt i vannet og alt er gøy. Det er litt vanskelig med dykking fra mor til far for begge har jo hendene fulle men med litt hjelp går alt bra. Når det har vært kaldt vann er det blitt avbestilt eller vi er ikke så lenge i vannet.

    

Det hender at vi må ha farmor med oss hvis en av oss blir syke og hun stiller alltid opp. Vi pakker gledelig bagen og da jentene ser den vet de att vi skal bade med de andre barna. Og etter to omganger kan jeg se hvor glade jentene er i vannet samtidig så er det jo sosialt med andre også. Selv om det kan være slit med to er det jo også en glede å kunne slippe dem ut sjøen nå som sommeren har kommet og vite at dem er ikke redde for vann, og de har jo lært at de skal snu når de faller i vannet. Vi tar nå sommerferie fra Norges Livredningsselskap og babysvømming og ser fram til ny start til høsten med nye utfordringer til de små som da er blitt 2 år. Hilsen Ranveig.

Tilbake til siden om babysvømming -->

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer