Tvillingsjokk:

Tvillingfamilie vekker oppsikt

Identiske tvillinger giftet seg med identiske tvillinger, og sammen bor de alle under samme tak. Nå har de også fått «tvillinger».

DOBBELT OPP: Familien Deane Salyers er ikke klonet, men tvillinger - ganger to!. Foto: Skjermbilde Instagram
DOBBELT OPP: Familien Deane Salyers er ikke klonet, men tvillinger - ganger to!. Foto: Skjermbilde Instagram Vis mer
Publisert

Da tvillingsøstrene Brittany og Briana Deane (37) og tvillingbrødrene Josh og Jeremy Salyers (38) møttes under en tvillingfestival, oppsto det søt musikk mellom de to duoene.

Jeremy fant tonen med Briana, mens Josh og Brittany ble et par. De to tvillingparene, som begge er eneggede, giftet seg i 2017, og har siden den gang flyttet inn i samme hus.

Det er drømmen, skal vi tro Briana.

- Noen ganger tror jeg du blir litt for vant med å leve drømmen, så det er fint å ta litt tid til å minne seg selv på hvor mye man ønsket det da man var yngre, og hvor umulig det virket til tider i oppveksten. Og nå har vi det, forteller hun til People.

Selv om familien er like på alle mulige måter, er det viktig for dem å sette grenser innad i familien for å holde romansen gående.

- Hvert par gjør en god jobb med å finne den balansen av å være bestevenner og familie, men fortsatt holde en viss formalitet (...) Vi er nære, men vi prøver å opprettholde det romantiske forholdet, forteller Brittany, mens Briana legger til:

- Vi er ikke de som lar badedøren stå åpen.

Begge parene har nå vært gift i fem år, og hvert par har fått sine barn - født med bare fire måneders mellomrom, selvfølgelig. Jeremy og Briana har sønnen Jax, mens Josh og Brittany har en sønn med navn Jett.

På grunn av foreldrenes tvilling-DNA, er ikke de to guttene bare fettere. De er også genetiske brødre og kvart tvillinger, såkalte quaternary tvillinger, ettersom de har det samme identiske DNA-et.

Derfor er det muligens ikke så rart at Jax og Jett ser tilnærmet identiske ut.

- Noen ganger så vil de begge ha den ene mammaen, og noen ganger så vil de begge ha den andre mammaen, sier Briana.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer