Tvillingsøstre

Tvillingsøstrene er begge gravide - med tre ukers mellomrom

- Mange tror sikkert at det er planlagt, men det er det ikke, forteller Jessica og Josefine.

TVILLINGSØSTRE: Hvis alt går etter planen blir søstrene mødre til hver sin lille jente til våren. Jessica har termin i slutten av mars, mens Josefine har termin i midten av april. Foto: Privat
TVILLINGSØSTRE: Hvis alt går etter planen blir søstrene mødre til hver sin lille jente til våren. Jessica har termin i slutten av mars, mens Josefine har termin i midten av april. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Tvillingsøstrene Jessica og Josefine ble født i Sala, utenfor Västerås, for 31 år siden. Gjennom oppveksten har de gjort nesten alt sammen. De henger i samme vennegjeng, de har samme utdanning fra samme skole og de er hverandres beste venner.

Nå er de begge gravide, og hvis alt går etter planen blir de mødre til hver sin lille jente til våren. Jessica har termin i slutten av mars, mens Josefine har termin i midten av april.

– Når eneggede tvillinger får barn, blir barna deres genetisk halvsøsken. Så de blir både halvsøstre og søskenbarn, for Josefine og jeg har samme gensett, forklarer Jessica.

Josefine utdyper:

– Du tenker at de skal bli like nære som oss, at de skal bli bestevenner. Men de vil ikke vokse opp i samme by, så oddsen er ikke like stor... men det er planen uansett!

Tre ukers mellomrom

Tvillingsøstrene forteller åpent om den utrolige tilfeldigheten: at de begge er gravide, med bare tre ukers mellomrom.

– Vi ble gravide på første forsøk, altså den første måneden vi begynte å prøve. Vi tenkte «ja ja, det går vel ikke på første forsøk», men kjøpte en test likevel. Kjæresten min fikk se resultatet først og delte det så med meg. Vi ble selvfølgelig veldig glade! Det var fint å vite, dels at man kan bli gravid, men også for å unngå måneder med skuffelse. For det er ikke noe man kan ta for gitt, sier Jessica.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer