Twitrer fra livmoren

Gravid og hekta på sosiale medier? Da er dette utvilsomt produktet for deg!

SPESIELT GRAVIDITETSPRODUKT: Beltet som sender Twitter-meldinger.  Foto: Kickbee.net
SPESIELT GRAVIDITETSPRODUKT: Beltet som sender Twitter-meldinger. Foto: Kickbee.net Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av de aller største gledene ved å få barn (om ikke den største!), er som alle vet muligheten til å legge ut oppdateringer om dem på Facebook og i andre sosiale medier. 

Men hvorfor vente helt til barnet er født?!

Kickbee er et type belte du kan ha rundt magen din og som ved hjelp av sensorer registrerer babyens bevegelser. Hver gang babyen sparker, sender beltet ut en automatisert melding til for eksempel din Twitterkonto med beskjeden «Jeg sparket mamma!».

På denne måten kan du altså holde familien, dine venner, tidligere kollegaer og han du traff på Roskilde i 1997, konstant oppdaterte på hva som skjer inni magen din. 

  

For deg som... pendler?

Kickbee er oppfunnet av amerikanske Corey Menscher og er foreløpig bare en prototype. Når og om produktet vil komme for salg, er foreløpig ukjent. Men visjonen for produktet er i alle fall klar. På nettsiden for produktet står det at produktet er spesielt laget med tanke på vordende foreldre som pendler og tilbringer mye tid borte fra hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer