Utstyr til babystell

stellebord
stellebord Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En baby har behov for en del utstyr til stell. Stellebord, babybadekar, kluter og stelleprodukter er kjekt å ha.

Stellebord og badekarDet er ikke nødvendig med innkjøp av stellebord, hvis du har et støtt bord eller kommode. Da holder det med innkjøp av en stellematte av plast. Det viktigste er at bordet har god arbeidshøyde for deg. Det er ikke få timer du kommer til å tilbringe som bleieskiftsarbeider!

Pass på ryggen din!Et stellebord utformet som en kommode gir også god oppbevaringsplass - og det trenger du. Salver, kluter, håndklær og bleier må være tilgjengelig slik at du slipper å gå fra babyen alene på stellebordet. Spedbarn kan gjerne bade i vasken de første månedene. Noen stellebord har innebygget badekar. Du vil oppdage at de fleste av disse karene meget raskt blir for små til babyen din. allerede ved 4-5 måneder må du allikevel gå til innkjøp av en litt større badebalj.

Gå aldri ifra babyen på stellebordet! Å falle ned fra stellebordet er gjort på et sekund. Dessverre skjer dette ganske ofte!

Kluter, håndklær og bleier

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.