Vannet gikk i bilen, rakk heldigvis sykehuset i tide

Publisert
Sist oppdatert

Vil gjerne dele med dere historien om min fødsel.

Jeg hadde termin den 26 januar og var gått flere dager over tiden. Natten til 4 februar begynte jeg med litt ”små murring” i magen og det ble lite med søvn.

Kl. 07.00 dro mannen min på arbeid etter at jeg hadde forsikret han om at det nok ville ta lang tid enda før vi måtte dra på sykehuset.

For sikkerhetsskyld ringte jeg til barselavdelingen på Ullevål og forhørte meg om det faktisk var tilfelle at barnet mitt nå hadde pakket kofferten sin og var klar for reisen.

Da klokken ble 10.30 ringte jeg min mann på jobben og spurte om han kunne komme hjem, og som mannfolk flest så ”skulle han bare” gjøre ferdig noen ting først!! Jeg ringte igjen til sykehuset for å høre om jeg skulle komme inn snart, og fikk t

l svar at siden dette var mitt første barn kunne jeg godt vente hjemme noen timer til. Da klokken var blitt 12.00 satt vi oss i bilen til sykehuset. Vannet gikk i bilen og riene ble sterkere og tettere. Jeg hadde 8 cm åpning da jeg kom inn og riene kom med ca 1-2 minutters mellomrom.

Fra vi parkerte bilen og til vår lille Ranja ble født tok det ikke mer enn 1 time. Heldigvis at det ikke var kø og trafikk… da hadde nok historien vært litt annerledes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.