Var fast bestemt på at det var mageknip

nyfødt
nyfødt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 Dagen var fredag den 1 juli 05 og jeg hadde vert hos jordmor på kontroll og var 38 uke på vei. Jordmor sa at hode var godt festet og at jeg kom til å gå over tiden...jeg hadde termin 12 juli. Kvelden gikk og natten gikk. Var oppe de vanlige 4 gangene for å gå på toalettet. Rundt 07.00 tiden var siste gang jeg gikk. Da jeg hadde kommet meg tilbake i sengen ble jeg liggende våken. Klokken ble 07.30 og jeg fikk litt mageknip. Prøvde å gå på toalettet, men fikk ikke til noe.

Mageknipen ga seg ikke. Jeg gikk å la meg igjen men klarte ikke ligge, så jeg måtte stå opp å gå litt. Så ga det seg, så jeg prøvde å gå på toalettet igjen. Da fikk jeg det til. Var glad knipen var over... Tenkte ikke noe mer over det fordi jeg hadde hatt knip noen ganger før. Gikk å la meg igjen. Klokken var nå 07.50 og knipen begynte igjen. Jeg måtte bare opp å gå, klarte ikke ligge i ro. Så våknet samboeren og spurte hva det var som på gang. Jeg svarte bare at det var mageknip og at han måtte bare legge seg å sove igjen. Klokken ble 08.00 og knipen ble bare verre og hadde ingen stopp. Samboeren mente det var riene om kom og at nå var fødselen i gang, men nei da. Jeg var fast bestemt på at det var bare mageknip.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.