Vår kjære sønn holdt på å dø fra oss!

Vår kjære sønn holdt på å dø fra oss!
Publisert
Sist oppdatert

Etter en lang, komplisert svangerskap med mange plager, var ventetiden og problemene endelig over, trodde vi!!! Jeg fikk mine rier i ryggen, noe som jeg synes var verre enn å få de i magen som jeg fikk med førstemann. Hver gang jeg fikk en rie ble jeg slengt bakover i stolen og følte meg lammet og som om jeg ble sparket i korsryggen.

Etter 20 timer med mas fra jordmor om at jeg måtte opp å gå for å få fortgang i sakene, og masse vonde rier var det endelig mulighet for epidural. Da jeg fikk sprøyten, begynte jeg å gråte av takknemlighet og utmattelse. Det var ikke lange stunden jeg måtte vente før det var dags å føde... etter mye om og men og feil "kommando" av lærling jordmoren så revnet jeg både fremme og bak som gjorde det enda verre å trykke. Da endelig vår nydelige sønn kom ut, gjorde min mann seg klar til å klippe navlestrengen da han ble "dyttet" til siden og de tok med seg barnet i en full fart bort til bordet. Det kom da springende 2 jordmødre og fødselslege til og stilte seg på rekke bortover slik at jeg ikke skulle se hva som skjedde, begynte jeg å få panikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer