Veronica skulle bli en «Yummy Mummy» på to måneder

Men alt som kunne gå galt gikk galt. - Rett og slett bortkastet!

TO KNALLTØFFE MÅNEDER: Tobarnsmor Veronica gikk løs på et strengt trenings- og kostholdsregime for å bli en «Yummy Mummy». Foto: Privat. Innfelt: TV Vest
TO KNALLTØFFE MÅNEDER: Tobarnsmor Veronica gikk løs på et strengt trenings- og kostholdsregime for å bli en «Yummy Mummy». Foto: Privat. Innfelt: TV Vest Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva skjer når en utrent og nybakt mamma kaster seg på treningstrenden og forsøker å bli en «Yummy Mummy»?

Dette ville journalist Veronica S. Fjeld fra Stavanger finne ut av og lot et kamerateam fra TV Vest dokumentere hvordan det gikk.

LES OGSÅ: Den nybakte moren har tatt tre plastikkoperasjoner på ett år

Inspirert av Fotballfrue

Veronica forteller at ideen til det hele oppstod da Fotballfrue la ut det famøse magebildet like etter at hun hadde født.

– Dette fikk meg til å bli veldig engasjert i mammakropp-tematikken og jeg la merke til at det var en trend der ute med bilder av nybakte mødre som poserer i treningstøy med babyen som manualer, forteller hun.

– Det var absolutt ikke slik for seks år siden da jeg ble mamma for første gang. Vi hadde barselgrupper hvor vi snakket om negative og positive ting ved å være nybakt mamma, men kroppsfokus var det lite av, sier hun.

LES OGSÅ: Mødrene som viser frem sixpacs og muskler på Instagram

Innførte hardt treningsprogram

Veronica besluttet å la seg bli «et offer» for denne trenden, rett og slett for å teste ut om det var negativt eller positivt å fokusere så mye på kroppen rett etter fødsel. Da datteren var seks uker gammel startet hun derfor med et intensivt treningsprogram som skulle gå over to måneder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer