Vi har ikke råd...

- Likevel håper vi du vil tenke tilbake på en oppvekst med overflod.

DET ER IKKE PRISLAPPEN SOM DEFINERER EN GOD BARNDOM: Ida har ikke råd til dyrt utstyr og dyre klær til sønnen. Foto: privat
DET ER IKKE PRISLAPPEN SOM DEFINERER EN GOD BARNDOM: Ida har ikke råd til dyrt utstyr og dyre klær til sønnen. Foto: privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KOMMENTAR:

Vi har ikke råd til å trille deg rundt i en Emmaljunga på shoppingsenteret, men vi kan gi deg mange turer ut i naturen med tull og tøys, i en helt vanlig og OK vogn!

 

Vi har heller ikke råd til at vognposen skal stå i stil til stelleveska di, men vi lover at du alltid skal være god og varm.

LES OGSÅ AV IDA: Kjære mamma. Du er god nok!

 

Vi har overhode ikke råd til å kjøpe inn en garderobe bestående i Ralph Lauren, men da kan vi jo leke, smake, grise og søle med julebaksten uten å bekymre oss over flekker!

 

Vi  har ikke råd til å ta juleferie i år, slik at du kan være hjemme med oss hele uka, men vi lover å være 100% tilstede de dagene vi har sammen.

 

Vi har ikke råd til å kjøpe uendelig mange julegaver til deg i år, men vi kan love deg en kveld med kjærlighet, nisse, “namme” og ikke minst, moffa!

 

Vi har heller ikke råd til nettbrett med de nyeste fineste småbarns-appene til bursdagen din på nyåret, men vi kan heller lese og lære sammen♥

 

Vi vil ikke ha mulighet til sydenturer med bamseklubb de neste årene, men du skal få så mange turer du vil til ditt favorittreisemål: Farfar på Eidskogen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer