Vi jakter på "månedens" brukere

Vi jakter på "månedens" brukere
Publisert
Sist oppdatert

Månedens blogger, diskusjonstarter og kommentator skal kåres for februar. Vinnerene får hver en tornado skalljakke, fra Isbjørn Of Sweeden.

For å delta i konkurransen må du ha en brukerkonto på Mammanett. Klikk på den grønne knappen ovenfor "Bli medlem" for å opprette en brukerkonto. Å være medlem på Mammanett er selvsagt gratis og helt uforpliktende.

Månedens blogger!

Redaksjonen velger ut en engasjerende blogg. Vi er spesielt på utkikk etter god bildebruk og emner som engasjerer leserne. Besøk og antall stjerner kan også være utslagsgivende når vi velger hvem som fortjener tittelen. 

Til bloggene 

Månedens kommentator

Hva ville en blogg eller en diskusjon vært hvis vi ikke hadde ivrige kommentatorer?

Månedens kommentator skiller seg ut fra mengden ved å være en særdeles ivrig medspiller enten det gjelder å gi støtte og sympati, dele råd og erfaringer, applaudere eller gi konstrutive tilbakemeldinger.

Månedens debattant

Vi jakter på gode debattanter i forum eller blogg, som klarer å skape engasjement og gode diskusjoner om tema som engasjerer andre prøvere, gravide eller foreldre. Vi holder spesielt et godt øye med hvilke diskusjoner som er mest populære under "speakers corner

Til forum       

Vinnerne publiseres i løpet av første uka av mars Vi publiserer ikke navn på vinnerne, kun brukernavnene. 

Delta også i konkurransen: Send oss din historie og få en fin gave 

Premier: 

Lillevanilje.no deler ut tre Tornado/Adventrure shelljacket til vinnerne i valgfri farge, og størrelse. Finnes i 5 farger, og størrelse 86/92 - 146/152 

  • Vannsøyle 15.000 mm
  • Yttermateriell: 100% nylon, For: 100% nylon

Les mer om Isbjørn Of Sweeden hos Lillevanilje.no

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer