Babynavn

Vil du kalle opp barnet etter et IKEA-møbel?

Møbelgiganten gir ut navnekatalog med 800 navneforslag - og ja Billy og Ivar er med!

KAN VÆRE VANSKELIG OG MORSOMT: Har du noen gang tenkt over hvem som har god erfaring i år navngi? IKEA har gitt menneskenavn til produkter i over 70 år. FOTO: NTB
KAN VÆRE VANSKELIG OG MORSOMT: Har du noen gang tenkt over hvem som har god erfaring i år navngi? IKEA har gitt menneskenavn til produkter i over 70 år. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har alle vært der – enten som mamma, tante eller storesøster, eller har du kanskje gått med tanken om selv å bli forelder en dag? Uavhengig utgangspunktet vil det store spørsmålet være; Hva skal barnet hete?

Det kan være en utfordring i seg selv å finne et navn begge foreldre er tilfreds med, og som passer inn i familien, klinger bra sammen med etternavnet og som det føles rett å kalle den lille nyfødte.

Det finnes flere eksempler på foreldre som har bestemt seg for den kommende babyens navn før fødsel, og som ender opp med å endre navnet etter en stund.

Kylie Jenner og Travis Scott er et ferskt eksempel på det, som KK har omtalt tidligere. Paret ble foreldre for andre gang i februar, og guttens navn? Jo – det ble Wolf. Etter noen måneder avslørte de navnebytte, til tross for at de ikke røpet hvilket navn som trumfet Wolf – til skuffelse for fansen. Navnet er enda ikke offentlig kjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer