ANNONSØRINNHOLD

Lindex

11 plagg som skriker vår

- Og tre enkle steg for den perfekte garderoben!

Endelig, endelig er våren her- og i kjent stil drømmer vi oss bort i vårmoter: delikate farger, lekre snitt og deilige stoffer ... Gi. Oss. Alt. Men i like kjent stil (dessverre) er vi nok også på vei til å gjøre en del bomkjøp...

Så hvordan finne frem til den perfekte vårgarderoben? Og hvordan finne klærne man faktisk bruker? Vi har spurt Pia Ekholm, design- og innkjøpssjef på Womens Wear, i Lindex.

- Mye handler om å shoppe litt smartere. Tenk deg at du skal bygge en garderobe med noen favorittplagg, som du elsker, som er enkle å kombinere og du kan glede deg til å bruke igjen, og igjen, sier hun.

3 enkle steg til en perfekt garderobe

For å inspirere til en mer bærekraftig garderobe har Lindex lansert ett nytt konsept: Your Smart Wardrobe. Et konsept som fokuserer på å gi oss et mer bevisst forhold til hva vi handler for å bygge en garderobe der alle plaggene faktisk blir brukt.

- De fleste av oss bruker cirka 50% av garderoben vår. Det er ikke bærekraftig, sier hun.

Psst! Synes du det er vanskelig å finne frem til klær du liker, også utenfor butikklokalene? Lindex tilbyr også en gratis personal shopper, som kan hjelpe deg med å plukke ut klær til en garderobe du virkelig trives med.

- Når du først har funnet din stil, er det enklere å bygge opp en velfungerende og nyttig garderobe, tipser hun.

Er du en av dem som vil prøve deg på egenhånd har hun tre enkle steg til veien:

1. Finn stilen din,

2. Finn fargene dine

3. Legg til dine trendfavoritter

I år ønsker vi oss lette, vide bukser, lyse Capri jeans, et kult sett (som er et must til både hverdags og fest!), bohemiske kjoler – selvfølgelig i kombinasjon med et par rå øreringer og en kul veske.

Her er noe av vårens lekreste utvalg.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: