Annonsørinnhold

Lindex

11 plagg som skriker vår

- Og tre enkle steg for den perfekte garderoben!

11 plagg som skriker vår
Publisert
Sist oppdatert

Endelig, endelig er våren her- og i kjent stil drømmer vi oss bort i vårmoter: delikate farger, lekre snitt og deilige stoffer ... Gi. Oss. Alt. Men i like kjent stil (dessverre) er vi nok også på vei til å gjøre en del bomkjøp...

Så hvordan finne frem til den perfekte vårgarderoben? Og hvordan finne klærne man faktisk bruker? Vi har spurt Pia Ekholm, design- og innkjøpssjef på Womens Wear, i Lindex.

- Mye handler om å shoppe litt smartere. Tenk deg at du skal bygge en garderobe med noen favorittplagg, som du elsker, som er enkle å kombinere og du kan glede deg til å bruke igjen, og igjen, sier hun.

3 enkle steg til en perfekt garderobe

For å inspirere til en mer bærekraftig garderobe har Lindex lansert ett nytt konsept: Your Smart Wardrobe. Et konsept som fokuserer på å gi oss et mer bevisst forhold til hva vi handler for å bygge en garderobe der alle plaggene faktisk blir brukt.

- De fleste av oss bruker cirka 50% av garderoben vår. Det er ikke bærekraftig, sier hun.

Psst! Synes du det er vanskelig å finne frem til klær du liker, også utenfor butikklokalene? Lindex tilbyr også en gratis personal shopper, som kan hjelpe deg med å plukke ut klær til en garderobe du virkelig trives med.

- Når du først har funnet din stil, er det enklere å bygge opp en velfungerende og nyttig garderobe, tipser hun.

Er du en av dem som vil prøve deg på egenhånd har hun tre enkle steg til veien:

1. Finn stilen din,

2. Finn fargene dine

3. Legg til dine trendfavoritter

I år ønsker vi oss lette, vide bukser, lyse Capri jeans, et kult sett (som er et must til både hverdags og fest!), bohemiske kjoler – selvfølgelig i kombinasjon med et par rå øreringer og en kul veske.

Her er noe av vårens lekreste utvalg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer