Annonsørinnhold

Strikk:

12 varme strikkeplagg til høsten

Hold deg varm med disse deilige strikkeplaggene.

HØSTMOTE: Deilige varme strikkeplagg er et must denne høsten! FOTO: NTB
HØSTMOTE: Deilige varme strikkeplagg er et must denne høsten! FOTO: NTB Vis mer

(Artikkelen inneholder shoppinglenker)

Sommeren er på hell og den friske høstluften har meldt sin ankomst. For mange representerer høstværet en av de mest spennende og kreative årstidene når det kommer til mote, hvor man kan leke seg med ulike teksturer og lag på lag. Ikke minst kan vi endelig dra frem de lune strikkeplaggene igjen.

Særlig her i Norge, hvor høstværet fort kan gi deg flere årstider på én dag, er gode strikkeplagg essensielt å ha i garderoben. Enten du har en forkjærlighet for tjukk strikk eller myke strikkeplagg - her er 12 essensielle plagg du bør ha i garderoben utover høstmånedene.

1. Oversized genser

12 varme strikkeplagg til høsten

GENSER MED RUND HALS I GRÅTT TIL 279 KRONER

Det er ingenting som er så godt som å pakke seg inn i en lodden strikkegenser på kalde høstdager. Med en oversized strikkegenser er du både moteriktig og holder varmen.

Strikkegenseren passer like godt over et par jeans eller en skinnbukse, som lag på lag over en kjole eller skjørt. Vi har funnet en favoritt hos NA-KD.

2. Behagelig loungewear

12 varme strikkeplagg til høsten

DU FINNER BUKSENE HOS PIERRE ROBERT TIL 899 KRONER

Pierre Robert er eksperter på behagelige basisplagg, og tilbyr plagg i naturmaterialer som holder seg like godt som de er moteriktige - år etter år. Denne loungewearbuksen er laget av 100% merinoull, har en flatterende passform og bredt strikk i livet.

Style buksene med en hvit t-skjorte og joggesko for en kul hverdagslook, eller kolleksjonens matchende kimono for et matchende antrekk.

3. Strikkekjoler

12 varme strikkeplagg til høsten

SE DENNE LANGE STRIKKEKJOLEN FRA GINA TRICOT TIL 449 KRONER

Strikkekjoler, eller genserkjoler, er det perfekte overgangsplagget fra sommer til høst. Denne kan du enkelt kle opp eller ned - avhengig av temperaturen utendørs. Kombinebr kjolen med joggesko for en mer casual look, eller knehøye støvletter for et mer pyntet antrekk.

4. Lange cardigans

12 varme strikkeplagg til høsten

Brunt og beige er definitivt høstens farger, og alle bør ha en jordfarget cardigan hengebnde i klesskapet. En cardigan er perfekt når været skifter og man går over til å kle seg lag-på-lag.

Style en beige cardigan med andre plagg i beige for et ton-i-ton antrekk, eller kombiner den med et par skinnbukser og en svart topp for et røffere uttrykk.

CARDIGAN FRA HOLLY HOLLY HOS BUBBLEROOM TIL 499 KRONER

5. Store og varme skjerf

12 varme strikkeplagg til høsten

Ved siden av gode strikkegensere, er det ingenting som er et større must enn et deilig og stort skjerf på høst- og vinterhalvåret. Ekstra store skjerf kan også brukes som pledd på kontoret, under de ekstra kalde høstdagene. Vi har lagt vår elsk på dette skjerfet i burgunder fra Cubus.

SKJERF MED FRYNSER I BURGUNDER TIL 79 KRONER

6. Blyantskjørt i strikk

12 varme strikkeplagg til høsten

Et blyantskjørt gir deg en klassisk og feminin fasong, og er enkelt å style. Om høsten er det perfekt å gå for en lang, ribbestrikket variant som holder på varmen. Kombiner skjørtet med en delikat bluse, en kul blazer eller en god strikkegenser.

SVART, RIBBESTRIKKET SKJØRT FRA ELLOS TIL 449 KRONER

7. Strikkegenser med ballongermer

12 varme strikkeplagg til høsten

En annen klassiker vi kommer til å se mye i trendbildet denne høsten er tjukke gensere med ballongermer - gjerne kombinert med tjukke vrangborder. Denne genseren gir antrekket et ekstra feminint preg, samtidig som den holder deg varm gjennom arbeidsdagen.

STRIKKET GENSER MED BALLONGERMER TIL 399 KRONER

8. Fargerike luer

12 varme strikkeplagg til høsten

Høsten er for mange synonymt med brunt, beige, burgunder og sort - typiske jordfarger - men denne høsten ser vi også en leken bruk av farger i motebildet. Dersom du ikke er av den mer vågale typen som går for en sterk fargepalett på klærne, kan du benytte anledningen til å få inn farger på tilbehøret, som vesker, luer eller belter.

GUL STRIKKET LUE MED REFLEKSDETALJER TIL 99 KRONER

9. Tjukk strikk med mønster

12 varme strikkeplagg til høsten

Nok en klassiker på høsten. Store og myke strikkegensere gir oss både en nostalgisk og nasjonalromantisk følelse. Style genseren med et par kule jeans eller over en kjole. Kombinasjonen av tjukk strikk og lette materialer, som silke og sateng, er særlig populært i om dagen.

STRIKEGENSER FRA MONKI TIL 350 KR

10. Strikket vest

12 varme strikkeplagg til høsten

Vesten gjør sitt inntog i motebildet ved jevne mellomrom, og denne høsten er det strikkevesten med løs passform som gjelder. En strikket vest er perfekt for det vekslende høstværet. Style den med en bluse og bukse eller over en lengre kjole.

VI FALT PLADASK FOR DENNE VESTEN MED MØnSTER TIL 559 KRONER

11. Pologenser

12 varme strikkeplagg til høsten

En høyhalset genser er et must i ethvert klesskap, gjerne i en nøytral farge som hvit, sort eller beige. Genseren kan styles med det meste og er derfor en go-to de dagene man ikke vet hva man skal ha på seg. Style genseren under en slip kjole eller med et par gode jeans - så er du good to go.

SORT HØYHALSET GENSER FRA ELLOS TIL 349 KRONER

12. Tidløs V-neck

12 varme strikkeplagg til høsten

En annen klassiker man aldri blir lbei av er en god V-neck genser. Dette basisplagget går til det meste og er en sikker vinner i klesskapet. Style den med et par jeans eller skinnbukser, eller bruk den som innerste lag under en tjukk strikkegenser eller kåpe.

RIBBESTRIKKET V-NECK FRA NA-KD TIL 339 KRONER

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer