Annonsørinnhold

25 fine julegaver til henne

Det kan være vanskelig å vite hva man skal kjøpe til de man er glad i. Her har vi samlet 25 gode julegave-ideer som kanskje kona, kjæresten, tanten, farmor, mammaen eller søsteren din vil bli glad for.

Usikker på hva du skal kjøpe til jul? Fortvil ikke! Her har vi samlet 25 populære produkter som garantert vil slå an.
Usikker på hva du skal kjøpe til jul? Fortvil ikke! Her har vi samlet 25 populære produkter som garantert vil slå an. Vis mer

Julen nærmer seg, og det er alltid lurt å begynne å tenke på julegaver før desember-stresset slår inn. Har du en søster, samboer, tante, mamma eller noen andre du vil glede til jul? Her er 25 gode gaveideer.

Se også: Julekalendere 2022: Her er de mest populære kalenderne til voksne

Morgenkåpe fra Tekla

25 fine julegaver til henne

Hvem vil vel ikke krype inn i en myk morgenkåpe i julen? En morgenkåpe eller annet nattøy er alltid deilig å få til jul. Da har man en unnskyldning til å bo i pysjen i romjulen. Denne lavendelfargede fra Tekla ønsker vi oss nå.

Gavesett fra Aesop

25 fine julegaver til henne

The Advocate er et eksklusivt sett fra Aesop som pleier både hender og kropp. Settet inneholder fire forskjellige produkter. Her kan du virkelig skjemme bort noen som er glad i gode produkter.

Canyon vase fra Hein Studio

25 fine julegaver til henne

Vasene fra Hein Studio står høyt på ønskelisten hos mange. Vasen er inspirert av kreftene i naturen og den unike overflaten reflekter lyset på en eventyrlig måte. Vasen er en vakker skulptur i seg selv og kan brukes med eller uten blomster.

Duftlys fra Byredo

25 fine julegaver til henne

Kjenner du en duft-elsker? Da treffer du antakelig midt i blinken med julegave og duftlys fra Byredo. Merket er kjent for eksklusive duftlys og andre velvære-produkter.

Fleece fra Amundsen

25 fine julegaver til henne

Dukker denne fleecen fra Amundsen opp under juletreet, så er det nok mange som blir fornøyde. Her får du en lett, slitesterk og myk fleece som kan brukes i de fleste anledninger. Dette er en av de mest populære modellene fra Amundsen.

Smykke fra Maria Black

25 fine julegaver til henne

Her kan du neppe kjøpe feil! Smykkene fra Maria Black er svært populære. Ringen med MOM eller SIS på er det mange som hadde blitt glade for.

Sengesett i musselin

25 fine julegaver til henne

Sengetøy i mykt musselin er det mange som ønsker seg, og det er så populært at det ofte er utsolgt hos ulike aktører. Her kan du velge mellom enkelt og dobbeltdyne, og også mellom flere farger.

Gi en opplevelse i gave

25 fine julegaver til henne

En opplevelse er en av de fineste tingene man kan gi. Hos Youwish har de over 800 opplevelser du kan gi i gave. Her kan du selv booke en opplevelse, eller kjøpe en valgfri sum i gavekort til en opplevelse.

Dyson Airwrap

25 fine julegaver til henne

Dyson Airwrap står helt øverst på manges ønskeliste. Verktøyet har vært omtalt som en "game changer" i bransjen lenge, og til tross for en litt stiv pris så mener mange at den er verdt hver krone. Her får du nemlig flere hårverktøy i en, og resultatet blir som hos frisøren.

UGG tøfler

25 fine julegaver til henne

Kjenner du noen som alltid er kald på bena? Da vil de bli glad i tøflene fra UGG. Dette er meget behagelige tøfler i semsket skinn med mykt ullfôr. Tøflene er like fine som de er komfortable.

Parfyme fra Prada

25 fine julegaver til henne

Prada har lansert sin nye signaturduft, og denne topper bestselgerlistene hos Lyko. Denne feminine blomsterduften vil mange bli glade for til jul.

Apple Watch SE 40 mm GPS Sølvfinish 2022

25 fine julegaver til henne

En Apple Watch er en populær gave. Her får du alle funksjonene du trenger for å holde kontakt med omverden og leve aktivt, sunt og trygt. Den nye utgaven er opptil 20 % raskere og har ny og bedre treningsapp.

Steamer fra Steamery

25 fine julegaver til henne

Steameren fra Steamery er både praktisk å fin og se på. Denne tøydamperen har hurtigoppvarming og kan brukes både med vertikal og horisontal. Passer perfekt for alle slags stoff.

Apple Airpods Pro

25 fine julegaver til henne

Disse vet vi mange ønsker seg til jul! De nye airpodsene fra Apple har aktiv støyreduksjon og reduserer uønsket bakgrunnsstøy. Du får også opptil 30 timer lyttetid med MagSafe-ladeetui og tilpasset lydframheving og berøringskontroll.

Pyjamas med fjær

25 fine julegaver til henne

Pyjamassettet i sateng med fuskefjær fra Lindex står høyt på ønskelisten! Her får du et mykt pyjamassett i fløyel med avtakbare fuskefjær i ben og ermeåpningene til kun 799 kr.

Putetrekk i silke

25 fine julegaver til henne

Hva med å gi vekk god søvn i gave? Cloud & Glow Silk Pillowcase er laget av 22 momme100% morbærsilke av høyeste kvalitet.

Lue fra FWSS

25 fine julegaver til henne

Denne fine og varme luen i alpaca fra FWSS pleier å være en favoritt under treet.

Sammenleggbar badebalje til voksne

25 fine julegaver til henne

Mange er glad i å bade - men ikke alle har plass til et badekar. Denne sammenleggbare badebaljen til voksne med nakkestøtte er en virkelig fin gave å gi bort.

Sett med sminkebørster fra Real Techniques

25 fine julegaver til henne

Gode sminkekoster er ofte noe man glemmer å kjøpe selv, så dette kan være en virkelig fin gave å gi bort. Her får du et luksuriøst gavesett med ni koster for å legge perfekt makeup.

Zenkuru Fotmassasje

25 fine julegaver til henne

Kjenner du en som er glad i fotmassasje? Da er denne midt i blinken! Maskinen har tre forhåndsinnstilte programmene som øker blodsirkulasjonen i føttene.

Kjøkkenmaskin fra Smeg

25 fine julegaver til henne

Enhver hobbykokk vil bli glad for en eksklusiv kjøkkenmaskin fra Smeg. Denne maskinen er spesielt elegant med retroinspirert design. Den har ti justerbare hastigheter med kraftfull motor for optimal ytelse.

Cashmere genser

25 fine julegaver til henne

Det finnes få ting som er mer behagelig enn cashmere, og en klassisk ullgenser vil aldri gå av moten. Arket har et stort utvalg ull og cashmere-plagg, som for eksempel sokker, bukser eller luer.

Tur til Alpene

25 fine julegaver til henne

Mange drømmer om å reise til Alpene. Skal du feire noe ekstra spesielt, eller har lyst til å finne på noe hyggelig sammen? Da bør du sjekke ut alle de flotte turene og pakkene til Alpereiser.

Lysestake fra Stoff Nagel

25 fine julegaver til henne


Denne populære lysestaken setter vi gjerne på ønskelisten. Den kommer i tre deler, og kan endres og justeres slik man ønsker.

Morgenkåpe fra Ralph Lauren Home

25 fine julegaver til henne

En morgenkåpe av litt høyere kvalitet kan vare livet ut. Denne fra Ralph Lauren Home har et klassisk design og vil passe perfekt som julegave!

Se flere gaveideer hos Boozt, Coolshop, Nordiska Galleriet, Bakeren og Kokken og Lyko.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer