Annonsørinnhold

GOOD FOR ME

Bloggerens hemmelighet:

3 triks som gir deg perfekt brunfarge

3 triks som gir deg perfekt brunfarge


Camilla «Treningsfrue» Aastorp Andersen (36) er personlig trener, tobarnsmor og influencer. Hun står bak en av Norges mest leste blogger innenfor kategorien trening og kosthold.

Via både bloggen og sosiale medier med sekssifret følgertall, inspirerer og motiverer hamarsingen tusener på veien mot en sunnere livsstil.

Camilla ser akkurat like sunn og frisk ut som hun er. Dét er blant annet takket være en misunnelsesverdig – og tilsynelatende permanent – brunfarge.

Treningsprofilen opprettholder nemlig en fantastisk glød gjennom hele året. Så, hva er hemmeligheten?

36-åringen forteller at det er spesielt tre triks hun sverger til for å oppnå den perfekte brunfargen.

GLØD: Personlig trener og blogger Camilla Aastorp Andersen avslører hemmeligheten bak brunfargen sin. FOTO: Privat
GLØD: Personlig trener og blogger Camilla Aastorp Andersen avslører hemmeligheten bak brunfargen sin. FOTO: Privat Vis mer

– Det beste tipset jeg har for sommerbrun hud, er Betakaroten Gold fra Good For Me. Uten tvil. Det redder meg hver sommer, og fargen blir helt fantastisk, tipser Camilla og fortsetter:

– Huden blir gyllen, og jeg opplever at jeg får raskere farge slik at jeg ikke trenger å oppholde meg så mye i solen som jeg kanskje ville gjort ellers.

Utover at kosttilskuddet gir henne den perfekte helårsgløden, trekker hun frem «cruelty free»-faktoren som et stort pluss. Betakaroten Gold er nemlig 100 % vegansk og ikke testet på dyr.

_______________________________________________________________________

FÅ BETAKAROTEN GOLD TIL INTRODUKSJONSPRIS – 40 % RABATT!
_______________________________________________________________________

Camilla er også fan av å peele kroppen jevnlig – som forøvrig ikke, til tross for at mange tror det, fjerner brunfargen. I stedet sørger peeling for å fjerne døde hudceller og gi ekstra fin glød.

– Jeg bruker også mye fukt i form av body lotion, i tillegg til solkrem med faktor 30 og 50. Jeg føler da at fargen sitter lenger ettersom jeg ikke blir brent, fortsetter bloggeren.

Ikke tro på denne myten

Camilla er altså bevisst (hurra!) på å bruke solkrem året rundt. Som mange andre har hun også sagt seg ferdig med å «grilles» i solarium.

STORFORNØYD: Camilla har de siste årene hatt svært god erfaring med Betakaroten Gold. FOTO: Privat
STORFORNØYD: Camilla har de siste årene hatt svært god erfaring med Betakaroten Gold. FOTO: Privat Vis mer

I stedet bruker hun altså betakaroten.

Er du kanskje en av dem som er redd for å bli gul eller oransje av betakaroten? Ifølge Line Schrøder (37), daglig leder for Spa Supply Norge med nærmere ett tiår i bransjen på CV-en, er det en unødvendig bekymring.

– Nei, man blir absolutt ikke «oransje som en gulrot» av å bruke betakaroten. Det er en myte!, understreker Schrøder.

Spa Supply Norge-lederen deler også tre ting du bør vite om betakaroten.

  • Betakaroten omdannes til A-vitamin i kroppen.
  • Betakaroten kan beskytte mot soleksem.
  • Karoten kan bidra til dypere brunfarge.


Samtidig stiller Schrøder seg bak Camilla Aastorp Andersen; hun anbefaler å bruke Betakaroten Gold året rundt for en lekker brunfarge.

_______________________________________________________________________

FÅ 40 % RABATT PÅ BETAKAROTEN GOLD HER.
_______________________________________________________________________

HELÅRSGLØD: «Treningsfrue» innrømmer at hun må ha litt drahjelp for å oppnå sin jevne, dype brunfarge. FOTO: Privat
HELÅRSGLØD: «Treningsfrue» innrømmer at hun må ha litt drahjelp for å oppnå sin jevne, dype brunfarge. FOTO: Privat Vis mer

Under kan du se et knippe tilbakemeldinger på kosttilskuddet – og resultatene det gir – fra kunder. På tide å prøve selv?

❝ Anbefaler produktet om du ønsker en dypere farge som varer helt frem til vinteren. Jeg har også slitt med pigmentflekker etter opphold i solen, men det har jeg ikke sett noe til på lang tid nå! – Madeleine
❝ Hjelper til med en helt fantastisk brunfarge! Har aldri vært så brun som etter jeg startet på dette. – Andrea
❝ Har aldri hatt ein så bra brunfarge som eg har hatt i sommer, uten å reise til varmere strøk og uten å jobbe særlig for det. Fargen holder, og minner om fargen eg hadde eit år eg reiste masse! – Kristine
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer