Gå tilbake

Digitalt abonnement

Abonnementsvilkår for KK pluss

Sist oppdatert: 25. september 2020

KK Pluss er en digital abonnementstjeneste levert av KK i Aller Media As.

Disse vilkårene regulerer kjøp og bruk av KK Pluss ("Vilkårene"). Ved å bruke tjenesten godtar du, og er bundet av Vilkårene og personvernerklæringen, se punkt 7 under. Vi anbefaler deg å lese Vilkårene nøye for du tar tjenesten i bruk.

For abonnement på papirutgaven av KK gjelder disse vilkårene: https://www.allershopping.no/vilkar

1. Kjøp av abonnement

Når du kjøper abonnement på KK Pluss får du tilgang til tjenesten til du eventuelt velger å si opp abonnementet. Abonnementet er personlig.

Abonnementet løper ut avtaleperioden som er angitt i bestillingen, og fornyes automatisk de perioder som fremgår av bestillingen, med mindre du sier opp abonnementet senest 48 timer før avtaleperioden utløper. Du kan si opp dine abonnement ved å henvende deg til vår kundeservice her.

For å få tilgang til KK Pluss må du opprette aID bruker. Har du aID bruker fra før kan du anvende samme påloggingsdata. Se mer informasjon her for gjeldende vilkår og bruk. Du er selv ansvarlig for å til enhver tid sikre at informasjonen som fremgår av din aID brukerkonto er korrekt, samt ansvarlig for å beskytte din kontoinformasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer