Gå tilbake

Digitalt abonnement

Abonnementsvilkår for KK pluss

1Sist oppdatert: 26. oktober 2022

KK Pluss er en digital abonnementstjeneste levert av KK i Aller Media As.

Disse vilkårene regulerer kjøp og bruk av KK Pluss ("Vilkårene"). Ved å bruke tjenesten godtar du, og er bundet av Vilkårene og personvernerklæringen, se punkt 7 under. Vi anbefaler deg å lese Vilkårene nøye for du tar tjenesten i bruk.

For abonnement på papirutgaven av KK gjelder disse vilkårene: https://www.allershopping.no/vilkar

1. Kjøp av abonnement

Når du kjøper abonnement på KK Pluss får du tilgang til tjenesten til du eventuelt velger å si opp abonnementet. Abonnementet er personlig.

Abonnementet løper ut avtaleperioden som er angitt i bestillingen, og fornyes automatisk de perioder som fremgår av bestillingen, med mindre du sier opp abonnementet senest 48 timer før avtaleperioden utløper. Du kan si opp dine abonnement ved å henvende deg til vår kundeservice her.

For å få tilgang til KK Pluss må du opprette aID bruker. Har du aID bruker fra før kan du anvende samme påloggingsdata. Se mer informasjon her for gjeldende vilkår og bruk. Du er selv ansvarlig for å til enhver tid sikre at informasjonen som fremgår av din aID brukerkonto er korrekt, samt ansvarlig for å beskytte din kontoinformasjon.

Abonnementet inkluderer nyhetsbrev på e-post, med oppdatert stoff fra KK Pluss. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet i linken nederst i e-posten.

2. Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner. Tjenesten er p.t. fritatt for mva. Vi gjør vårt beste for å oppgi korrekt og oppdatert informasjon på våre nettsider, men tar forbehold om at feil kan forekomme.

KK forbeholder seg retten til å endre prisene på løpende abonnement når som helst med 14 dagers varsel. De nye prisene kunngjøres i produktet, på våre nettsider og vil også bli meddelt per e-post på e-postadressen du har oppgitt ved registrering av aID bruker (se punkt 1). Du kan når som helst si opp abonnementet ved prisendringer med virkning fra det tidspunkt da prisendringen trer i kraft.

3. Endring av produkter, tjenester og vilkår

KK forbeholder seg retten til å endre eller terminere produktene og tjenestene og kombinasjoner av produkter og tjenester som tilbys, når som helst. Vi vil gi deg informasjon på e-postadressen du har oppgitt ved registrering av aID bruker (se punkt 1), hvis endringene gjelder for dine produkter og tjenester.

KK forbeholder seg også retten til når som helst, etter eget skjønn, å endre, modifisere, legge til eller fjerne deler av disse vilkårene. Dersom vilkårene endres vesentlig eller endres til din ulempe vil vi varsle deg om dette senest 14 dager før vilkårene trer i kraft og sende deg oppdaterte brukervilkår på e-postadressen du har oppgitt ved registrering av aID bruker (se punkt 1). De til enhver tid gjeldende Vilkårene er de som er publisert på denne siden.

Dersom endringer gjøres til ulempe for deg, kan du si opp abonnementet på KK Pluss senest 48 timer før endringen trer i kraft. Du vil da få refundert betalingen for den resterende delen av abonnementet.

4. Angrerett og retur

Angrerettloven gir deg rett til å angre på kjøp av et abonnementprodukt ved å melde fra innen 14 dager etter at din bestilling er aktivert.

Link til angrerettskjema finner du her.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Foretak har ikke angrerett.

5. Reklamasjon

Reklamasjon på feil, mangler og forsinkelser ved abonnementstjenesten må gjøres til Kundeservice snarest mulig.

Ved tvister og uenigheter mellom KK og deg kan du klage til Forbrukerrådet (https://www.forbrukerradet.no/).

6. Immaterielle rettigheter

Aller Media AS eller parter Aller Media AS har en avtale med innehar alle immaterielle rettigheter til abonnementstjenesten og innholdet på KK Pluss.

Ved å kjøpe abonnement og benytte deg av dette får du ikke noe eierskap eller lisens til noen immaterielle rettigheter i tjenesten eller innholdet på Aller Media AS eller KKs sider. Varemerker, logoer og andre lignende tegn eller symboler som vises på Aller Media AS eller KKs sider, eller som en del av abonnementstjenesten, tilhører Aller Media AS og KK.

7. Personvern

Når du kjøper abonnement fra KK eller bruker våre nettsider vil vi samle inn personopplysninger om deg for å kunne gjennomføre kjøpet og levere det abonnementet du har kjøpt, og får å kunne sende deg gode tilbud i den utstrekning vi har lov til det etter gjeldende personvernregler.

Det rettslige grunnlaget for denne bruken av opplysninger er vår berettigete interesse i å sende tilbud og informasjon som er relevant for deg. Hvis du har en abonnementsavtale med oss eller på annen måte har et aktivt kundeforhold med Aller, har vi lov til å sende deg tilbud om produkter tilsvarende det kundeforholdet bygger på. Hvis du tidligere har hatt et aktivt kundeforhold med Aller Media forbeholder vi retten til å kommunisere med deg inntil 12 måneder etter siste aktivitet. Du kan når som helst melde deg av å motta markedsføring eller administrere dine markedsføringsinnstillinger på din brukerkonto eller ved å kontakte oss.

Se personvernerklæringen for mer informasjon om hvordan KK, og Aller Media AS og Aller Media AS konsernselskaper behandler dine personopplysninger.

8. Kundeservice og kontaktinformasjon

For å få hjelp med spørsmål du har, anbefaler vi at du kontakter vårt kundesenter - her finner du nyttige artikler om problemløsning, chat og øvrig kontaktinformasjon.

Aller Media AS

Organisasjonsnummer: 910 119 877

Postadresse: Postboks 1169 Sentrum 0107 Oslo

Besøksadresse: Karvesvingen 1, 0579 OSLO

Telefonnummer: 21 30 10 00

9. Oppsigelse av abonnementet

Abonnementet på KK Pluss kan sies opp når som helst, men senest 48 timer før avtaleperioden utløper og abonnementet automatisk fornyes. Oppsigelsen gjøres gjennom å kontakte kundeservice her.

10. Ansvar

Aller Media AS tilstreber å til enhver tid levere KK Pluss på en profesjonell måte. Imidlertid må Aller Media AS av sikkerhetsmessige, tekniske eller operative årsaker fra tid til annen gjennomføre oppdateringer og vedlikehold av KK Pluss. I disse periodene vil tjenesten kunne være utilgjengelig. Aller Media AS forbeholder seg også retten til å stenge tjenesten og har ikke ansvar for eventuelt tap som skulle oppstå som følge av dette. Ved langvarig utilgjengelighet kan du kreve forholdsmessig refusjon av betalingen.

Aller Media AS gir ingen garanti for at informasjon gitt av Aller Media AS eller av tredjeparter på KK Pluss til enhver tid er korrekt, komplett eller oppdatert.

KK Pluss kan inneholde lenker til tredjeparters nettsider. KK fraskriver seg ethvert ansvar for innholdet på eller tilknyttet tredjeparters nettsteder. Vi oppfordrer deg til å nøye gjennomgå brukervilkår og personvernerklæringer for alle nettstedene du besøker.

Aller Media AS er ikke ansvarlig for noen eventuelle skader som skulle oppstå i forbindelse med tjenesten. Dette omfatter blant annet eventuelle følgeskader, tap av fortjeneste eller forretningsmuligheter eller skader som skyldes tap av data eller tap av tilgang til KK Pluss.

11. Brudd på Vilkårene

Ved brudd, eller mistanke om brudd, på disse Vilkårene forbeholder Aller Media AS seg retten til å terminere ditt abonnement med umiddelbar virkning. I slike tilfeller vil Aller Media AS sende deg en orientering om dette på e-postadressen du har oppgitt ved registrering av aID bruker (se punkt 1). I slike tilfeller kan Aller Media AS også nekte deg å opprette nytt abonnement. Slike avgjørelser er endelige.

12. Lovvalg og verneting

Denne avtale reguleres av norsk rett. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

KK Pluss er en tjeneste levert av Aller Media AS.

Disse vilkårene regulerer ditt kjøp og bruk av KK Pluss. For abonnement på papirutgaven av KK: https://www.allershopping.no/vilkar

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer