Annonsørinnhold

NUXE

Ahh.... derfor trenger huden dette nå!

Nå er det tid for å gi huden en god start med riktig pleie, og gjøre den klar til å møte våren utenfor hjemmekontoret! Nå får du 30% på Nuxe Bio, helt perfekt synes vi!

Ahh.... derfor trenger huden dette nå!

Det er ingen tvil om at huden trenger litt ekstra omsorg om dagen! Og om vi tenker oss om, så er det kanskje ikke så rart at huden føles både litt vissen, gusten, tørr og grå. Dager ut og kvelder inn sammen med digitale hjelpemidler gjør ikke underverker for hverken huden eller ansiktsmusklene.

Vanene og rutinene våre er også snudd helt på hodet. Det er tross alt lett å glemme hudpleierutinen når kontoret er ved siden av kaffemaskinen på kjøkkenet. Men nå skal vi gå våren, sola og hverandre i møte, og da trenger vi å gi huden en skikkelig god start.

KJØP ALLE PRODUKTENE I SERIEN NUXE BIO MED 30% HER

Den beste pleien er helt naturlig

Ren hud: Micellar rens med moringafrø fungerer som en magnet, og trekker ut urenheter fra huden uten bruk av vann. Sveip over ansiktet med flere bomullspads til de ikke er skitne lengre. - Fukt bomullspadsene med vann, så forhindrer du at produktet forsvinner inne i bomullen. Da holder produktet lengre, tipser hudpleier Hilde Evine Prestegård.
Ren hud: Micellar rens med moringafrø fungerer som en magnet, og trekker ut urenheter fra huden uten bruk av vann. Sveip over ansiktet med flere bomullspads til de ikke er skitne lengre. - Fukt bomullspadsene med vann, så forhindrer du at produktet forsvinner inne i bomullen. Da holder produktet lengre, tipser hudpleier Hilde Evine Prestegård. Vis mer

Produkter basert på naturlige ingredienser er absolutt ikke et nytt fenomen. Siden tidenes morgen har vi forsynt oss av naturens skattekammer, og ekstrahert velduftende oljer, essenser, vann og smør for å forskjønne både hud og hår. Naturlige råvarer er potente og næringsrike, og når de foredles på riktig måte blir ingrediensene svært virkningsfulle.

NUXE Bio er en økologisk sertifisert hudpleieserie som både huden din og sansene dine virkelig kommer til å elske. Serien inneholder nemlig konsentrerte, kraftfulle ingredienser med hele 99-100% naturlig opprinnelse. Allerede fra først påføring kjenner du at oljene og ekstraktene gjør godt for huden din.

- Nuxe er et naturlig merke med produkter som er basert på blomster og planter. De bruker faktisk i snitt seks år på å utvikle produktene sine. Nuxe Bio er ikke bare naturlig, men er sertifisert økologisk. Det vil si at det settes strenge krav til alt fra dyrking av råvarer til forpakningene. Man må søke om sertifiseringene, forklarer hudpleier i Nuxe, Hilde Evine Prestegård.

KJØP RENS MED MORINGAFRØ MED 30% HER

Øyekrem: Øyekrem med bokhvete trekker raskt inn og styrker den sarte huden rundt øynene. Hjelper også på poser og mørke ringer. - Klapp øyekremen inn i huden med lette bevegelser fra innsiden og utover. Øyelokket trenger ikke krem siden det er selvsmørende, sier Hilde Evine Prestegård.
Øyekrem: Øyekrem med bokhvete trekker raskt inn og styrker den sarte huden rundt øynene. Hjelper også på poser og mørke ringer. - Klapp øyekremen inn i huden med lette bevegelser fra innsiden og utover. Øyelokket trenger ikke krem siden det er selvsmørende, sier Hilde Evine Prestegård. Vis mer

Den sensoriske opplevelsen er både til å ta, føle og lukte på, og gir en spafølelse som jekker skuldrene dine ned noen hakk. Ingrediensene er satt sammen i nydelige teksturer som smelter raskt inn i huden, og selv om det er oljer føles de absolutt ikke klissete. Duftene er svært behagelige, og siden de er 100% naturlige har de en positiv effekt på sinnet ditt.

KJØP ØYEKREM MED BOKHVETE MED 30% HER

Enkle rutiner gir gode rutiner

Krem: Dagkrem med citrusceller passer for normal til tørr hud. Kremen kan brukes både morgen og kveld. - Om du har tørr hud, og trenger mer næring, tar du noen dråper risoljeekstrakt i kremen, sier Hilde Evine Prestegård.
Krem: Dagkrem med citrusceller passer for normal til tørr hud. Kremen kan brukes både morgen og kveld. - Om du har tørr hud, og trenger mer næring, tar du noen dråper risoljeekstrakt i kremen, sier Hilde Evine Prestegård. Vis mer

En stund nå har vi latt oss forføre av hudpleierutiner bestående av evindelig mange produkter. Nå har trenden snudd helt - heldigvis, sier nå vi. For det er ikke nødvendigvis slik at huden blir bedre ved å bruke mange produkter. Dessuten er det en sjanse for at du hopper over et trinn eller to.

Det er nemlig slik at det er enklere å gjennomføre en rutine bestående av få, effektive produkter som gir resultater fordi du faktisk bruker dem.

NUXE Bio består av kun fem produkter. Micellar rensevann, fuktighetsgivende ansiktskrem og øyekrem som skal brukes morgen og kveld, samt olje og serum med ulike funksjoner som kan brukes morgen og kveld. Les bildetekstene for gode tips fra Nuxe sin hudpleier, Hilde Evine Prestegård.

KJØP KREM MED CITRUSCELLER MED 30% HER

Olje og serum - mat for gusten hud

Olje og serum: Nattolje med risoljeekstrakt er rik, og nærer, fornyer, reparerer og styrker huden mens du sover. Du kan også bruke den til å berike kremen din på dagtid. Serum med chiafrøekstrakt beskytter huden mot ytre påvirkninger som UV-stråler og forurensing.
Olje og serum: Nattolje med risoljeekstrakt er rik, og nærer, fornyer, reparerer og styrker huden mens du sover. Du kan også bruke den til å berike kremen din på dagtid. Serum med chiafrøekstrakt beskytter huden mot ytre påvirkninger som UV-stråler og forurensing. Vis mer

Nattoljen med risoljeekstrakt og serumet med chiafrøekstrakt er stjerneproduktene i serien. Produktene er svært næringsrike og kraftfulle, og er å regne som supermat for huden. De belønner deg over tid med en sterkere hud som gløder ungdommelig. Begge produktene kan brukes både morgen og kveld, men har ulike egenskaper.

Nattoljen er 100% naturlig, og har en rik konsistens som føles behagelig på huden. Den passer for normal til tørr hud. Oljen, laget av rød, svart og hvit ris, er rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter som øker det naturlige næringssystemet og fremmer fornyelse og reparasjon av huden om natten. Den dufter aldeles nydelig, en perfekt avslutning på dagen. Oljen kan brukes alene, men er også super under ansiktskremen.

KJØP NATTOLJE MED 30% HER

Serum med chiafrøekstrakt har en konsistens som er en blanding av gel og veldig lett olje, og smelter derfor veldig lett inn i huden. Den passer til alle hudtyper.

- Chiafrøoljen booster faktisk hudens eget antioksidantsystem, og er derfor en god beskyttelse mot UV-stråler i vårsola og forurensing om du bor i by. Men husk at du må bruke solkrem i tillegg når du skal være ute i sola, sier hudpleier Hilde Evine Prestegård.

KJØP SERUM MED 30% HER

Oljer - NUXE sitt DNA

Ikonprodukt: Huile Prodigieuse har vært med helt fra starten i 1991.
Ikonprodukt: Huile Prodigieuse har vært med helt fra starten i 1991. Vis mer

Visste du at ikonproduktet Huile Prodigieuse fyller 30 år i år, og faktisk var det aller første produktet NUXE lanserte. Oljen er den mest foretrukne i apotek verden over. Faktisk selges det en "HP" hvert 11. sekund på verdensbasis. Den unike duften kommer av de sju botaniske oljene den er satt sammen av: Makademia, camellia, argan, hasselnøtt, tsubaki og mandler. Oljen kan brukes både på kroppen, i ansiktet og i håret.

KJØP HUILE PRODIGIEUSE MED 30% HER

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer