Annonsørinnhold

Oslo Skin Lab

Annette (51) fikk fem år yngre hud på to måneder

– Jeg har fortsatt til gode å se én person det ikke fungerer for, sier hudterapeuten.

IMPONERENDE RESULTATER: Kollagenpulveret The Solution kan øke hudens elastisitet, og glatte ut linjer og rynker. FOTO: Privat
IMPONERENDE RESULTATER: Kollagenpulveret The Solution kan øke hudens elastisitet, og glatte ut linjer og rynker. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå får alle KKs lesere 50 % rabatt på The Solution.

Selv om det å bli eldre er uungåelig og helt naturlig, er det ikke til å stikke under stol at de fleste av oss ønsker å begrense aldringstegnene som gir seg til kjenne på huden.

Det bugner av kremer, dietter og øvelser til ansiktsyoga – og samtlige beskrives som nøkkelen til å holde på et ungdommelig utseende. Dermed kan det være vanskelig å orientere seg i jungelen av alternativer.

Så, hva er det som faktisk utgjør en forskjell?

Oppsiktsvekkende resultater

Svaret er kollagen; kroppens naturlige antirynkeserum som sørger for at huden holder seg ung og spenstig. Annette Brenne (51) er blant dem som har førstehåndserfaring med at dét virkelig fungerer.

Hun testet kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab i to måneder, og fikk analysert huden sin både før og etter behandling ved hjelp av en maskin som måler endringer i dybden av huden.Resultatene var oppsiktsvekkende.

Før hun begynte med The Solution var Brennes «true skin age» 52 år – to år eldre enn hennes faktiske alder på den tiden. Etter bare to måneder var hudens alder redusert med hele fem år.

Les hvordan resultatet har holdt seg – to år senere – lenger ned i saken!

Hva er The Solution?

LØSNINGEN: Kollagenpulveret The Solution ble løsningen da Annette Brenne lette etter noe som kunne «mykne» opp rynker og øke elastisiteten – og samtidig bremse fremkomsten av nye alderstegn. FOTO: Oslo Skin Lab
LØSNINGEN: Kollagenpulveret The Solution ble løsningen da Annette Brenne lette etter noe som kunne «mykne» opp rynker og øke elastisiteten – og samtidig bremse fremkomsten av nye alderstegn. FOTO: Oslo Skin Lab Vis mer

The Solution er et kollagenpulver helt uten smak og lukt, som enkelt blandes ut i mat eller drikke.

Kollagen er et protein som finnes naturlig i huden, og gjør den elastisk og glatt – men produksjonen reduseres dessverre fra midten av 20-årene. (Blant faktorene som kan akselerere prosessen ytterligere er forøvrig eksponering for sol, røyking og stress.).

Oralt inntak av visse typer kollagen har vist seg å være den geniale løsningen.

Forskningsbaserte resultater

Det hydrolyserte kollagenet som brukes i The Solution, Verisol-kollagen, har vært testet gjennom uavhengig forskning. En randomisert og placebo-kontrollert studie fra 2014 på 114 testpersoner mellom 46-65 år, viste følgende positive resultater:

  • Gjennomsnittlig redusert rynkedybde på 20,1 % rundt øynene etter åtte ukers bruk.
  • Rynkedybden rundt øynene var fremdeles redusert med 11,5 % fire uker etter siste inntak.
  • Kollagenpulveret har også positive resultater på cellulitter.

Les mer om de internasjonale studiene på oralt inntak av kollagenpeptider her!

Hemmeligheten er at Verisol-kollagen, som brukes i The Solution, er brutt ned til peptider gjennom hydrolyse; en metode som tas i bruk for å spalte molekyler. Dét gjør kollagenet enklere for kroppen å ta opp! Peptidene transporteres så rundt i kroppen og virker på huden – innenfra.

Nå får alle KKs lesere 50 % rabatt på The Solution.

To år senere

Det er altså over to år siden Annette Brenne først prøvde The Solution. Hun ønsket inderlig å finne et produkt som kunne «mykne» huden og gi elastisitet, og samtidig bremse fremveksten av nye rynker som kom snikende.

– Det tok bare noen uker før jeg synes huden på kroppen ble mer elastisk og myk. Jeg ble litt overrasket, for jeg hadde jo ikke tenkt på at kollagenet også virket på kroppen! Huden i ansiktet synes jeg også fikk mer spenst og ble mindre tørr, forteller 51-åringen om sitt første møte med The Solution og fortsetter:

– Jeg kan vel si at jeg ikke opplevde den helt store forandringen fra én dag til en annen – det var mer som en forbedring som kom litt etter litt. Det var veldig lett å ta pulveret og få en rutine på plass hver dag.

TESTET: Annette Brenne. FOTO: Privat
TESTET: Annette Brenne. FOTO: Privat Vis mer

I dag bruker hun det fremdeles, og har ingen planer om å slutte.

– Jeg ser ingen grunn til å slutte med denne «indre» hudpleien som muligens kan forebygge og stagge rynker og tørrere hud, sier Brenne.

– Jeg må kommentere at jeg har kommet i overgangsalderen og at huden min har endret seg betraktelig de siste årene. Dermed er det litt vanskelig å måle resultatet i forhold til hvordan den var før – for det har selvfølgelig blitt noen flere rynker i ansiktet. Det store spørsmålet er: Hvordan hadde huden min vært uten kollageninntaket?

Skjønnhet kommer innenfra

Hva sier så hudpleieklinikken Brenne skannet seg hos? Anne Berit Eide er eier av Oslo hudpleieklinikk og har skannet mange kvinner.

Hun kan fortelle om imponerende resultater:

– Jeg har fortsatt tilgode å se én person The Solution ikke fungerer for. På før- og etter-bilder ser vi mer spenst, økt fuktighet og mildere rynker. Rett og slett en mer ungdommelig hud!

Hudterapeuten sier videre at man kan få prøve å få i seg kollagen via kosten, men påpeker at det kan være vanskelig.

– Det som er så fint med kollagentilskuddet, er at det er så enkelt! Man kan ta det i smoothien, i vannet eller i maten, utbroderer Eide.

Selv oppdaget hun kollagenpulver i London, da hun kom over tilskuddet i en rekke hudpleieklinikker. De hadde, som Eide selv beskriver det, skjønt noe vi foreløpig ikke hadde – nemlig at skjønnhet bokstavelig talt kommer innenfra.

Spesialtilbud til alle KKs lesere: Bestill The Solution her og få 50 % rabatt på din første pakke.

ALLSIDIG: The Solution kan puttes i vannglasset du drikker om morningen, i smoothien etter jobb, i kveldsmaten... Bare fantasien setter grenser! FOTO: Oslo Skin Lab
ALLSIDIG: The Solution kan puttes i vannglasset du drikker om morningen, i smoothien etter jobb, i kveldsmaten... Bare fantasien setter grenser! FOTO: Oslo Skin Lab Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer