Annonsørinnhold

FRAXX

Årets julegavetrend: læring for livet

Visste du at du kan gi bort interiørguru Halvor Bakke, mesterkokk Bent Stiansen, krimdronningen Unni Lindell eller fem andre kjente eksperter som mentor i julegave?

Årets julegavetrend: læring for livet

Kunne du tenke deg å gi bort en julegave der interiørekspert Halvor Bakke gir sine beste råd til hvordan skape et drømmehjem? Eller hva med å få mesterkokk Bent Stiansen til å lære bort sine hemmelige matlagningstriks, på kjøkkenet hjemme! Det hadde også vært stas å kunne glede en skriveglad person med et skrivekurs der selveste Unni Lindell er mentor!

Da bør du hilse på Fraxx, en norsk nettkursplattform som tilbyr spennende nettkurs fra åtte kjente eksperter innen livsstil, underholdning og sport. Nettkurs gir deg muligheten til å få læring og spennende innhold servert på et sølvfat - rett hjem i stuen din.

BREDT TILBUD: Fraxx tilbyr et bredt utvalg av eksperter som både kvinner og menn, unge og voksne er interessert i.
BREDT TILBUD: Fraxx tilbyr et bredt utvalg av eksperter som både kvinner og menn, unge og voksne er interessert i. Vis mer

Nettkurs som årets julegave

Det er ikke alltid lett å velge julegave til de vi er glad i, så vi har bedt Co-founder Helle-Vibeke Schütte om å fortelle litt mer om Fraxx sine kurs og eksperter. Hun forteller at de har håndplukket de beste og mest folkekjære ekspertene til deres nettkurs, eksperter som formidler kunnskap på en underholdende og engasjerende måte.

Kursene passer derfor meget godt som julepresang til en du er glad i og som du ønsker å overraske med en spennende og litt annerledes gave.

- Våre kurs har så langt vært en stor suksess og vi får så mange fine og hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kursdeltakere. Her er mine forslag til årets julepresang til både ham, henne og bestevennen, sier Helle-Vibeke.

HÅNDPLUKKET: Co-founder Helle-Vibeke Schütte forteller at de har håndplukket de beste og mest folkekjære ekspertene til deres nettkurs.
HÅNDPLUKKET: Co-founder Helle-Vibeke Schütte forteller at de har håndplukket de beste og mest folkekjære ekspertene til deres nettkurs. Vis mer

Gaveidé til ham

Kokkekurs med Bent Stiansen: Lag restaurantmat hjemme med mesterkokk Bent Stiansen. Sett sammen spennende menyer med flere retter, og bli en mesterkokk på ditt eget kjøkken. I dette kurset lærer han deg å lage ni forskjellige retter, som alle holder restaurantnivå.

Bent viser deg hvordan du forbereder til en fest uten stress, med gode verktøy til hva du kan gjøre klart i forveien. Du lærer også hvordan du tilbereder ingrediensene, om det er kjøtt, fisk eller grønnsaker, så du er sikker på et perfekt resultat, hver gang. En utmerket julegave til en som trives godt på kjøkkenet!

Les mer på fraxx.no

MESTERKOKK: Bent Stiansen
MESTERKOKK: Bent Stiansen Vis mer

Skikurs med Anders Aukland: Perfeksjoner langrennsteknikken din! Anders får skiambisjonene dine til å bli en realitet. Han hjelper deg med å perfeksjonere teknikken din, viser deg hvordan du får mest mulig ut av treningen og hvordan forberede deg til de store rennene.

Kurset passer både for de som har litt erfaring, men ønsker å ha mer glede av skiturene. For de mer erfarne som kan plukke opp gode triks om de vil gå skirenn eller få fremgang. Den perfekte julegave til en sporty person eller til en som drømmer om å få mer glede ut av skiløypene!

Les mer på fraxx.no

SKIEKSPERT: Anders Aukland
SKIEKSPERT: Anders Aukland Vis mer

Gaveidé til henne

Skrivekurs med Unni Lindell: Gjør forfatterdrømmen din om til virkelighet med Norges krimdronning. Unni tar deg med inn i hennes skriveunivers og gir deg råd og inspirasjon for hvordan du også kan lykkes som forfatter.

Hun tar deg gjennom de grunnleggende kunnskapene du bør ha for å starte på din reise som forfatter og lærer deg hvordan du kommer i mål med din forfatterdrøm. Dette er den perfekte julegave til en som er glad i å skrive eller som går med en forfatterdrøm.

Les mer på fraxx.no

KRIMDRONNING: Unni Lindell
KRIMDRONNING: Unni Lindell Vis mer

Interiørkurs med Halvor Bakke: Skap et vakkert og personlig hjem med Halvor Bakke. Drømmer du om å pusse opp eller skal du innrede en ny bolig eller hytte? Finn stilen din, hvilke farger du vil ha i hjemmet ditt og bli interiørdesigner i ditt eget hjem.

Skap et personlig hjem med en innredning som du kan trives med i mange år. En inspirerende julegave til en som digger interiør og oppussing.

Les mer på fraxx.no

INTERIØRGURU: Halvor Bakke
INTERIØRGURU: Halvor Bakke Vis mer

Hagekurs med Halvor Bakke og Ingunns hage: Bli med Halvor og Ingunn på hagekurs gjennom hele sesongen. Søskenduoen tar deg med på en reise i hagene deres fra mars til september og lærer deg hvordan du planlegger og utfører alle de forskjellige elementene som skal til for å skape den hagen som du ønsker deg.

Lær hvordan du får det beste ut av vår-, sommer- og høsthagen når det gjelder planter, dekorasjoner og møbler så du alltid vil kunne glede deg over din hage, uansett årstid. Julegave til den som vil få det beste ut av hagen i 2022.

Les mer på fraxx.no

HAGEEKSPERTER: Søskenparet Ingunn og Halvor
HAGEEKSPERTER: Søskenparet Ingunn og Halvor Vis mer

Gaveidé til bestevennen

Plantekurs med Arctic Gardener: Skap en grønn oase i ditt eget hjem. Bli med hjem til agronom og planteentusiast Anders Røyneberg, og la ham vise deg hvordan du kan fylle hjemmet ditt med planter som vokser og trives i mange år fremover.

Anders viser deg hvordan du velger riktige planter for deg og ditt hjem, og hvordan du får disse plantene til å trives og gro. Julegaven til den som drømmer om å skape en grønn oase i hjemmet eller som har ambisjoner om å få grønne fingre.

Les mer på fraxx.no

PLANTEENTUSIAST: Anders Røyneberg
PLANTEENTUSIAST: Anders Røyneberg Vis mer

Sykurs med Fæbrik: Er du den som alltid har drømt om å sy og designe dine egne klær og alltid vært misunnelig på de som kan sy? Nå har du muligheten! Lær å sy med Fæbrik jentene Jenny Skavlan, Ingrid Vik Lysne, Ingrid Bergtun og Mari Nordén.

Med grunnleggende teknikker viser de deg steg for steg hvordan du skal komme i gang med syingen. Et morsomt og lekent nettkurs for en kreativ person som er opptatt av mote og bærekraft.

Les mer på fraxx.no

SYKLUBBEN: Jentene i Fæbrik
SYKLUBBEN: Jentene i Fæbrik Vis mer

Slik gir du bort læring for livet

På nettsiden fraxx.no kan du kjøpe både digitale gavekort, som sendes per epost, og flotte fysiske gavekort, som sendes i posten. De fysiske gavekortene kommer i eksklusive spesialdesignede gavekortkonvolutter, med en hilsen fra kursholderen.

De fysiske gavekortene har vist seg å være veldig populære blant våre kunder og mange setter pris på å kunne gi bort en innbydende fysisk gave selv om selve kurset er digitalt. Helle-Vibeke Schütte
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer