HEMMELIGHET PÅ LEPPENE: Selv superstjerner tyr til bleiesalven på leppene – fordi den gir så god fuktighet. Foto: Scanpix
HEMMELIGHET PÅ LEPPENE: Selv superstjerner tyr til bleiesalven på leppene – fordi den gir så god fuktighet. Foto: Scanpix

Flere stjerner sverger til denne salven, men til et helt annet område på kroppen

Beauty-bloggere og superstjerner har oppdaget at den effektive salven kan brukes til mer.

ANNONSE/BEPANTHEN: Hemmeligheten bak en pen hud er kjærlighet og riktig pleie. Men riktig pleie trenger ikke bety dyre kremer i fancy krukker tilpasset din eksakte alder. En av Hollywood-stjernenes hemmelige skjønnhetsfavoritter er utrolig nok en salve laget for såre barnerumper og ømme brystvorter!

Flere stjerner sverger til denne salven, men til et helt annet område på kroppen. De bruker den for å holde leppene sine fuktige og myke.

Da årets Oscar-utdeling gikk av stabelen, var det minst én skuespiller som hadde bleiesalven Bepanthen på leppene mens hun satt i salen og ventet på at det skulle avsløres hvem som vant statuetten for Årets kvinnelige skuespiller.

Maske og neglepleie

Flere beauty-bloggere sverger også til Bepanthen salve. Noen bruker den som maske om natten eller som en beroligende salve etter hårfjerning, mens andre sverger til den på tørre og flisete neglebånd.

Salven Bepanthen har rett og slett svært mange bruksområder på grunn av de gode ingrediensene den inneholder.

SKJØNNHETSSALVE: Bepanthen er bra for huden – og mange synes den fungerer bra på lepper og neglebånd også. Foto: Scanpix
SKJØNNHETSSALVE: Bepanthen er bra for huden – og mange synes den fungerer bra på lepper og neglebånd også. Foto: Scanpix Vis mer

Lar huden puste

En av hemmelighetene bak Bepanthen er nemlig at salven inneholder dexpanthenol. Det omdannes til provitamin B5 i huden, og fremmer hudens naturlig helbredende prosess ved å stimulere til gjenoppbygging av nye hudceller. Salven legger seg som et beskyttende lag utenpå huden og hindrer at fuktigheten forsvinner, samtidig som den ikke tetter porene – slik at huden fremdeles får puste.

Siden Bepanthen salve er veldig fet, er det ikke rart at den kan hjelpe tørre neglebånd, gi fukt til tørre lepper og fungere som highlighter på kinnbenet når du skal ta bilder.

Salven inneholder verken fargestoffer, parabener, duftstoffer eller konserveringsmidler. Den er trygg for små nyfødte barnerumper – og da er den selvsagt trygg for deg også.

Les mer om huden din og vanlige hudproblemer her.

Super mot vinterhud

Bepanthen salve er ikke testet på alle områdene som beauty-bloggerne bruker den på. Men én ting som er testet og bevist, er at Bepanthen salve er perfekt for lindring av tørr og sprukket hud! Det er noe mange opplever å få nå i vinterhalvåret, og da er ikke regelmessig bruk av fuktighetskrem alltid nok.

GOD HJELPER: Plages du av tørr hud om vinteren? Bepanthen kan hjelpe deg. Foto: Scanpix
GOD HJELPER: Plages du av tørr hud om vinteren? Bepanthen kan hjelpe deg. Foto: Scanpix Vis mer

Det er ikke rart at vi nordboere får tørr hud på denne årstiden. Ikke bare gir kaldt vær og tørr luft tørr hud, varme og lange bad – som man gjerne tar når det er så kaldt ute – virker også uttørkende på huden. Det samme gjør friksjon mot grovt tøy. I tillegg vil både hormonforandringer og aldring redusere hudens fuktighet helt naturlig.

Da kan du også bruke Bepanthen. Salven gir tørr hud den lindringen den trenger, samtidig som den stimulerer til gjenoppbygging av nye hudceller. I tillegg legger den seg som et beskyttende lag utenpå huden, og hindrer at den blir enda mer uttørret.

ROER NED: Huden blir rød og irritert etter napping av hår – men Bepanthen salve kan roe det ned. Foto: Scanpix
ROER NED: Huden blir rød og irritert etter napping av hår – men Bepanthen salve kan roe det ned. Foto: Scanpix Vis mer

Salvetriks fra beauty-bloggerne

Nødhjelp for neglebånd: Smør Bepanthen salve på neglebåndene hvis de er blitt tørre og flisete. Noen har funnet ekstra nytte i å smøre rikelig på neglebåndene før de tar kvelden, og deretter legge seg med et par tynne bomullsvanter på.

Leppepleie: Bepanthen salve gir god fuktighet til sunne lepper, og hjelper mot tørre lepper.

Ansiktsmaske: Er huden preget av å ha vært ute i hardt og tøft vintervær, kan du smøre Bepanthen salve på hele ansiktet unntatt øyeområdet før du legger deg, og fjerne det med en mild og god rens neste morgen.

Roe ned etter hårfjerning: Hvis du har nappet hår i ansiktet – enten det er på overleppa eller øyebrynene – har du garantert erfart at huden blir rød. Et lite lag Bepanthen salve kan roe ned det irriterte området.

Hos Bepanthen.no finner du mer nyttig info.

Bayer AB CH-2018-02-345

Til forsiden