Annonsørinnhold

Lancôme

HUDPLEIE

Boost huden din etter sommeren - med 3 effektive produkter

— Ta hudpleien din til et nytt nivå!

Boost huden din etter sommeren - med 3 effektive produkter

Flere som har kommet ut av hudpleierutinen i sommer? Sol, bading og slurv på hudpleiefronten kan slite på huden, og vi kjenner i alle fall at huden vår trenger en skikkelig boost! Vårt heteste tips er å investere i tre nøkkelprodukter: Alle med så effektive ingredienser at du kan se og føle resultater allerede etter én uke!

SKIN BOOST I 3 TRINN

1. Serum: Start rutinen med et effektivt serum som påføres renset ansikt. Serum er viktig og bra fordi de kan behandle spesifikke hudproblem du vil ha hjelp med – alt fra aldringstegn som fine linjer, til matt hud.

TIPS! Prøv Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum. Serumet gir huden et løft takket være aktive ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid. Serumet har også en trippel effekt: Det første hudlaget får økt fasthet og bedre hudkvalitet, i det andre reduseres rynker*, og i det tredje reduseres pigmentflekker*.

Boost huden din etter sommeren - med 3 effektive produkter

Nysgjerrig? Sjekk ut det effektive serumet her, da vel!

2. Krem: Få mest mulig ut av hudpleierutinen din ved å legge til en fuktighetsgivende og effektiv hudkrem etter serumet. Ved å påføre hudkrem som andre trinn, vil du ikke bare fukte, men også booste huden din skikkelig!

Sammen er serumet og kremen nemlig en uslåelig kombo, og sørger du for å velge en kvalitetskrem vil de gode ingrediensene ta hudpleien til nye høyder!

Vårt tips? Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream! Dette er en oppstrammende og fuktighetsgivende hudkrem, som gir mindre synlige rynker. Kremen strammer opp ansiktet og halsen, og reduserer pigmentflekker – etter bare én ukes bruk - alt takket være effektive ingredienser som peptider.

Boost huden din etter sommeren - med 3 effektive produkter

Og denne kvalitetskremen, den kan du lese mer om her!

3. Øyekrem: Huden rundt øynene er ekstra følsom og tynn, og oppfører seg rett og slett ikke som resten av huden. Derfor er det viktig at du velger et spesialtilpasset produkt, nemlig øyekremen. Ved å bruke en god øyekrem kan du fokusere på spesifikke forbedringsområder, som for eksempel fine linjer eller mørke ringer.

Lancôme Rénergie Yeux Eye Cream er en effektiv øyekrem med hyaluronsyre og linfrøekstrakt – for de som ønsker seg et våkent blikk. Ved regelmessig bruk kan du oppleve en oppfrisket øyekontur, oppstramte øyelokk og mindre mørke ringer.

Boost huden din etter sommeren - med 3 effektive produkter

Og Lancôme Rénergie Yeux Eye Cream, den finner du her!

*Kosmetoklinisk test, 58 kvinner, 8 uker.

NØKKELINGREDIENSER I HUDPLEIERUTINEN (disse vil du ikke gå glipp av!)

Så litt mer om de gode ingrediensene. Hyaluronsyre, peptider og niacinamid er tre du kanskje har hørt om? Her er litt om hva som skiller dem og hvilke resultater du kan forvente når du bruker dem.

Hyaluronsyre: En ingrediens kjent for sin anti-age, plumping og fuktighetsgivende effekt. Hyaluronsyre kan holde 1000 ganger sin egen vekt i vann.

Peptider: Bidrar til å styrke hudfornyelsen og virker oppstrammende. Peptider har en anti-aldringseffekt på hudens fasthet, elastisitet og kvalitet.

Niacinamid: En type vitamin B3 som hjelper hudens funksjon. Ingrediensen har en dokumentert effekt på hudtonen ved å motvirke misfarging, skape en jevn hudtone og redusere pigmentflekker.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer