Annonsørinnhold

California Raisins

California Raisins er den perfekte snacksen etter trening

Deilig og søtt, men helt naturlig!

California Raisins er den perfekte snacksen etter trening

Det er ikke lett å bli klok på hva slags aktivitet som faktisk fungerer best for å holde seg i (eller komme seg i) form.

Det skyller titt og ofte nye trender over verden. Én dag er harde crossfit-økter alfa omega, en annen dag er det trening med kun kroppsvekt som gjelder og neste dag vil alle bokse. Bikramyoga, gruppetrening, barre, dans, løping ...

Uansett hva slags treningsform man sverger til, er en felles konsekvens av dem alle at kroppen må ha i seg noe etter økta.

Ofte frister det aller mest med et par sjokoladebiter eller skumgummi fra smågodthylla på lokalbutikken, men da går som kjent «vinninga opp i spinninga».

Drømmen hadde vært å finne en snacks som tilfredsstiller behovet for noe søtt, samtidig som det er naturlig og næringsrikt. Dét høres kanskje ut som en utopi, men den gang ei – og svaret har ligget rett foran oss i alle år.

Oftest bakt inn i boller og kaker, noen ganger i frokostblanding og yoghurt. Nemlig rosiner!

❝ En snacks som tilfredstiller behovet for noe søtt, samtidig som det er naturlig og næringsrikt.

California Raisins er den ideelle snacksen til trening, og kan nytes under og etter økta når man trenger en energiboost. Den er også perfekt når man er på farten.

I tillegg gir rosiner masse ekstra smak til både frokoster, lunsj, middager. Noe å tilføre i neste måltid, kanskje?

California Raisins er den perfekte snacksen etter trening
Norge er blant verdens ledende land innen mat og helse, og stadig flere av oss ser etter matvarer med redusert – eller null – sukker.

Nordmenn har faktisk redusert sukkerinntaket så mye at målet for 2021 allerede er nådd! Ifølge NRK har det årlige sukkerinntaket blitt redusert med hele nitten kilo per person de siste 18 årene.

Hvis du er en av mange som er opptatt av å ha en sunnere diett, kan du nyte California Raisins med god samvittighet. Rosinene inneholder nemlig kun naturlig sukker i form av fruktose og glukose, og kan dermed være en sunnere erstatning for annen snacks med tilsatt søtning.

I tillegg er produktet proppfullt av viktige mineraler og vitaminer: Deriblant kalsium, jern, magnesium og fosfor, samt B1-, B6-, A-, C- og E-vitaminer.

❝ En sunnere erstatning for annen snacks med tilsatt søtning.

California-rosiner selges i favorittbutikkene dine her hjemme i Norge.

Hold utkikk etter dem når du handler – kjøper du rosiner og det står Produce of California eller Produce of USA på dem, er de California-rosiner, så sjekk pakken.

Ta en titt på California Raisins hjemmesider her og få inspirasjon til å lage diverse retter med rosiner i hovedrollen!

Her er også tre gode oppbevaringstips ⤵

  • Rosinene holder på fargen, smaken og næringsstoffene i opptil 12 måneder.

  • Rosinene burde oppbevares i temperaturer under syv grader. For å opprettholde optimal «friskhet», burde de oppbevares i lufttette beholdere.

  • Rosiner kan godt fryses over en lengre periode og tiner raskt i romtemperatur.

California Raisins er den perfekte snacksen etter trening

Når kvaliteten på ingrediensene er det viktigste i en travel hverdag, blir det ikke bedre enn California Raisins.

Innenfor en radius på 100 kilometer, er det tørre, varme klimaet i San Joaquin Valley i California det perfekte stedet for å dyrke druer – spesifikt Thomson stenfri druer – og tørke dem til mørke, søte og saftige rosiner.

Perfeksjoneringsprosessen tar hele tre år.

Druene høstes når de er helt modne, slik at de alle har omtrentlig samme form, størrelse og farge. Siden sjansen for regn er minimal i området i september, kan de tørke fritt ute i solen. Dét resulterer i mørkere rosiner, med en mer «sjokoladeaktig» smak.

I en verden hvor vi i stadig større grad krever naturlige produkter med sunne ingredienser, skiller California Raisins seg ut der andre produsenter er tvunget til å tørke rosinene sine på kunstig måte.

Takket være nøyaktige produksjonsprosesser og streng kvalitetskontroll, kan du altså være sikker på at California-rosiner er 100 % naturlige.

California Raisins er den perfekte snacksen etter trening
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer