Annonsørinnhold

Actimove

Caroline (18) har endelig funnet produktet som lar henne yte alt

- Det har økt trenings- og livskvaliteten betraktelig.

SPORTY: Caroline trener opptil seks ganger i uka.
SPORTY: Caroline trener opptil seks ganger i uka. Vis mer

18 år gamle Caroline Steen trener opptil seks ganger i uken. Noe som går hardt utover knær. Nå har hun endelig funnet et støtteprodukt som gjør at hun kan yte maksimalt til tross for litt vondt her og der.

I tillegg til regelmessig styrke- og løpetrening har Caroline spilt aktivt fotball i mange år. På grunn av smerter i kneet som følge av overbelastning måtte hun foran hver kamp og trening bruke lang tid på å tape opp kneet.

– Nå har jeg endelig funnet et produkt som gjør at jeg kan skrote tapen for godt. Med støtteproduktet Actimove Motion kan jeg yte maksimalt, være seg om det er fotball, styrke eller løping. Det har økt trenings- og livskvaliteten betraktelig, sier hun.

STØTTE: Med støtteprodukter fra Actimove Motion kan Caroline yte mer.
STØTTE: Med støtteprodukter fra Actimove Motion kan Caroline yte mer. Vis mer

Før og etter skade

Skader i knærne er en av de vanligste sportsskadene som følge av feil belastning, overbelastning, svakhet eller betennelse i musklene. Hege Bøhnsmoen, sykepleier og produktspesialist i Essity, sier idrett og aktivitet er bra for kropp og sinn, men at skader er et skår i gleden.

– Spesielt blant unge er det vanlig med knesmerter i idrett. Kneet er et område hvor det ofte oppstår smerter som er relatert til vekst. Det kan derfor være lurt å bruke knestøtte før eventuelle smerter og skader oppstår. Spesielt ved trening hvor kneet trenger stabilitet, og der det er fare for skade, bør en knestøtte benyttes. Gjerne i kombinasjon med støtdempende skoinnlegg, sier hun.

Caroline (18) har endelig funnet produktet som lar henne yte alt

Optimal støtte og passform

Støtteproduktene fra Actimove som er å få kjøpt på apotek, har et avansert design for god komfort. Hege Bøhnsmoen forklarer at produktet Caroline bruker masserer kneet forsiktig samtidig som en silikonringholder kneskålen i korrekt posisjon.

– Under trening blir kneleddene utsatt for høy belastning, og musklene rundt kneet må derfor holdes varme og myke for å unngå skader. En knestøtte fra Actimove beskytter kneet, holder det varmt og minimerer risikoen for kneskader, da det støtter kneligamentet, sier hun.

BESKYTTER: Med knestøtte fra Actimove holder kneet seg varmt, og risikoen for skader er mindre.
BESKYTTER: Med knestøtte fra Actimove holder kneet seg varmt, og risikoen for skader er mindre. Vis mer

Investering for fremtiden

Caroline har vært aktiv i hele sitt liv, og kan ikke seg for seg et liv uten trening. Hun sier hun kommer fra en familie der trening alltid har vært i fokus, og at det derfor er en naturlig del av livet.

– Til tider har jeg hatt så store smerter at jeg har vært redd for at treningsmengden må reduseres. Heldigvis fant jeg et produkt på apoteket som gjør at jeg kan opprettholde intensiteten og mengden. Det er viktig å trene for et langt og sunt liv. Det er en investering i fremtiden, sier hun.

TIL ALT: Knestøtten er til god hjelp når Caroline enten trener styrke, løper eller spiller fotball.
TIL ALT: Knestøtten er til god hjelp når Caroline enten trener styrke, løper eller spiller fotball. Vis mer

Actimove

I tillegg til knestøtte finnes det albuestøtte, håndleddsstøtte, ankelstøtte og tommelstøtte. Dersom du sliter med smerter i leddene anbefaler vi å gå på ditt nærmeste apotek for råd, veiledning og kjøp. Du kan også besøke apotekenes nettsider for mer informasjon om de ulike produktene som gjør deg bedre i stand til å drive aktivitet slik du ønsker.

TRENER SAMMEN: Caroline og moren får trent sammen flere ganger i uka takket være Actimove. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer