Annonsørinnhold

Ticket

Cruiseferie, opplevelsesferie eller charter? Her er ekspertenes innsidetips - og vi elsker dem!

Det er mer enn billige flybilletter som gjør at du får den ferien du drømmer om.

INNSIDETIPS: Dubai er sted for manges drømmeferie. Foto: Shutterstock
INNSIDETIPS: Dubai er sted for manges drømmeferie. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor mange timer har du ikke brukt på å google etter de billigste flybillettene, de beste hotellene og de ultimate ferieopplevelsene? Eller sammenlignet priser og vurdert flyselskaper, mens du drømmer deg bort i bilder av flotte hotellrom, og blitt grå i håret av vurderinger på TripAdvisor?

Internett har vært en revolusjon for reisemarkedet, og har gjort alt av priser gjennomsiktig. Det er ikke lett å vite hvor du skal dra på ferie når hele verden ligger for dine føtter. Hos Ticket får du hjelp til å finne det som er perfekt for deg – uten å betale i dyre dommer.

Ticket er rett og slett som det gode gamle reisebyrået. Et kompetansesenter for deg som er glad i å reise, og glad i gode opplevelser. Et sted hvor du kan komme for å snakke om reise, med noen som kan reise. For vi har jo fremdeles bruk for hjelp og veiledning, selv om vi har fått internett.

TICKETGJENGEN: På CC Vest får du helproff hjelp til å planlegge din uke.
TICKETGJENGEN: På CC Vest får du helproff hjelp til å planlegge din uke. Vis mer

Ticket KAN verden. Her er innsidetipsene til noen av reisetypene du kan få hjelp til:

Drømmeferien

Det er ikke lenger en umulighet å reise til den andre siden av jorden for å kose seg. Og selvsagt kan du finne flybilletter og hoteller selv.

Men gjennom Ticket kan du faktisk finne bedre flypriser enn du klarer å finne på nettet på egen hånd. De billigste billettene er jo ofte de med mange og lange mellomlandinger, slik at du må tilbringe 7-8 timer på en flyplass.

Ticket kan finne fram til kortere mellomlandinger til samme pris, eller ordne det slik at du får en så lang mellomlanding at du rekker å oppleve et ekstra sted på ferien.

26 timer i Dubai kan sette en ekstra spiss på drømmeferien! Du rekker både litt shopping, sightseeing og hyggelig middag på kvelden. Og vips er det ikke snakk om en lang og slitsom transportetappe lenger.

Ticket har årelang erfaring i å vurdere og sammenligne reisealternativer. I tillegg har de full oversikt over alle de tingene det er vanskelig å lete seg fram til på egen hånd. For drømmeferien er jo så mye mer enn bare akkurat flybilletten og hotellrommet. Hos Ticket får du hjelp til å gjøre det beste ut av alt det andre.

TICKET INNSIDETIPS: Ett døgn i Dubai? Hva med en ørkensafari? En Jeep tar deg med ut på en fantastisk tur, nesten som en berg- og dalbane i sand-dynene. Den fartsfylte dagen kan avsluttes med å spise et tradisjonelt måltid i et beduintelt.

Cruiseferien

SEYCHELLENE: Drømmemål for mange. Foto: Shutterstock
SEYCHELLENE: Drømmemål for mange. Foto: Shutterstock Vis mer

Når du skal på cruise er det mange valg som må tas – og disse er avgjørende for hvor vellykket ferien din blir.

Du må vurdere hvilket rederi som passer best for deg, hvor lenge du skal være borte, og hvilket verdenshav du skal oppleve. Og så er det alle de andre beslutningene du må ta.

Hvordan kommer du deg til og fra cruiseskipet, og skal du feriere et sted før eller etter? Hvor i skipet bør lugaren din ligge, og hvilke utflukter passer best til deg og de du reiser sammen med?

Tickets selgere kan cruise, og vet hvilke spørsmål de skal stille deg for å guide deg i jungelen av valgmuligheter. Du vil jo helst ende på et cruise som gjør deg lykkelig!

TICKET INNSIDETIPS: Skal du ta med barn på cruise i Middelhavet, bør du satse på et cruise som går ut fra østsiden av Italia – for eksempel Venezia. Disse stopper gjerne på små plasser hvor skipet legger til rett ved en by eller en strand, og du slipper de store byene som kan være et mareritt i 40 grader med barna på slep.

Opplevelsesferien

CRUISE: Venezia har i mange år vært et yndet mål for cruiseturistene. Foto: Shutterstock
CRUISE: Venezia har i mange år vært et yndet mål for cruiseturistene. Foto: Shutterstock Vis mer

Enten du skal ta med deg de voksne barna dine på actionfylt langweekend, eller få kulturelt påfyll sammen med et vennepar, kan Ticket hjelpe deg å skreddersy et opplegg som verken er for slitsomt eller for slapt.

Vingårdferie i Italia eller ølsmaking på Island – alt er mulig å booke når du vet hvem du skal snakke med. Mange års erfaring gjør at Ticket har de rette kontaktene.

Du trenger ikke gjette på om hotellet ligger i et hyggelig strøk – bestiller du gjennom Ticket får du hjelp til å velge et strøk som inneholder det du ønsker.

TICKET INNSIDETIPS: Lyst på en tur til Reykjavik? Da må du selvfølgelig få med deg de mest kjente naturattraksjonene som Gullfoss, Den Blå Lagune og sprutende geysirer.

En mer kuriøs attraksjon er «Bæjarins beztu pylsur» – den beste pølsekiosken i Europa, kåret av The Guardian og frekventert av tidligere president Bill Clinton.

Charterturen

REYKJAVIK: Island er perfekt for opplevelsesferie, og i hovedstaden kan du også finne Europas beste pølsekiosk. Foto: Shutterstock
REYKJAVIK: Island er perfekt for opplevelsesferie, og i hovedstaden kan du også finne Europas beste pølsekiosk. Foto: Shutterstock Vis mer

Ticket samarbeider med de store charteraktørene, og lar deg søke i alle tilbudene samtidig. I tillegg kjenner våre selgere svært mange av charter-reisemålene, og kan anbefale deg både hotell, sted og noen ganger helt spesifikke rom.

Vi gir deg gode anbefalinger til reisemål hvis du skal på sydenferie med både småbarn og tenåringer, og til hoteller som ikke har så mange høydeforskjeller hvis noen i reisefølget er litt dårlig til beins. Har du et favoritthotell du har vært på året før, kan vi hjelpe deg å få det samme rommet igjen – bare du bestiller tidlig.

Prisene er akkurat de samme om du bestiller charter via Ticket eller direkte hos reiseselskapene.

TICKET INNSIDETIPS: Har du mulighet til å dra utenom fellesferien? Da er Middelhavet i september et hett tips. De fleste turistene har reist tilbake på jobb, men det er fortsatt godt og varmt i vannet. I denne perioden kan du virkelig gjøre et priskupp. Priskupp kan du også gjøre på charterturer de 2-3 siste ukene før jul.

Du kan søke selv på Tickets brukervennlige nettsider, eller ringe og snakke med reiseselgerne i de 18 butikkene over hele landet. Ekstra inspirerende er det å stikke innom, og plukke med deg brosjyrer samtidig som du får personlige anbefalinger.

Det lille ekstra

CHARTER: Barnas favoritt! Foto: Shutterstock
CHARTER: Barnas favoritt! Foto: Shutterstock Vis mer

Ticket er også perfekt hvis du vil reise på en avslappende helgetur som er spesialsydd for akkurat din venninnegjeng, eller hvis du skal ta med kompisene på fotballkamp i England.

Transport fra sted til sted og billetter på riktig side– ikke noe problem. Det fikser Ticket. Booke helikopter-sightseeing? Selvsagt! Slippe forbi de lange køene i Louvre? Det fikser Ticket. Prisstrukturen er åpen – du ser hva du betaler for. Det koster ikke mye å få hjelp av ekspertisen – og det sparer deg mye bry.

I tillegg kan Ticket faktisk finne lavere flypriser og smartere ruter enn det du selv klarer å finne. Allerede der er mye spart. Og du? Hos Ticket blir det aldri utsolgt. Her kan du alltid få hjelp – uansett hvor kort tid det er til du vil reise.

Vil du ha mer reiseinspirasjon? Les Tickets Reiseblogg

OBS! Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Prisene vil endre seg. Fly fra Oslo i pris-eksemplene som inkluderer flyreise. Alle prisene i denne saken er fra 07.03.19.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer