Annonsørinnhold

RITUALS

Dekker bordet til vinterfest

Når interiørstylist Tone Kroken inviterer til fest, pynter hun hele leiligheten. Dessuten setter hun stemningen med nydelige dufter fra Rituals, The Private Collection. Er det rart at gjestene føler seg velkomne!

INTERIØRARKITEKT: Tone Kroken er en av Norges fremste interiøreksperter og -stylister. Her innreder hun hjemmet til fest for sine gode venner, med duftlys fra Rituals, delikate blomster og masse ballonger.
INTERIØRARKITEKT: Tone Kroken er en av Norges fremste interiøreksperter og -stylister. Her innreder hun hjemmet til fest for sine gode venner, med duftlys fra Rituals, delikate blomster og masse ballonger. Vis mer

Tone Kroken virkelig ELSKER å pynte til fest, og denne kvelden har hun invitert en gjeng med gode venner til en uforglemmelig opplevelse. For ikke bare er bordet dekket rålekkert. Alle rommene er generøst pyntet til fest, og allerede i trappeoppgangen i den gamle bygården blir gjesten møtt med et dusin sølvfargede ballonger, som henger ned fra taket.

- Alle gjestene blir så glade når du gjør en ekstra innsats med å pynte til fest. Å dekorere med ballonger i oppgangen eller utenfor inngangspartiet gir skikkelig wow-følelse. Gjestene føler seg så velkommen og klare til fest, sier den populære interiørarkitekten og stylisten. Du hører henne også i podkasten Interiørrådet.

Få med deg alle favorittene hennes, som hun har plassert rundt i hjemmet.

OPPDAG PRIVATE COLLECTION HER

«Allerede i trappeoppgangen duftet det godt, og det var gøyalt pyntet med lekre sølvballonger. Tone er raus og morsom, og du skjønner at vertinnen setter pris på gjestene sine.» - Lene Pedersen, gjest.
«Allerede i trappeoppgangen duftet det godt, og det var gøyalt pyntet med lekre sølvballonger. Tone er raus og morsom, og du skjønner at vertinnen setter pris på gjestene sine.» - Lene Pedersen, gjest. Vis mer

Hjemmet er fylt med dufter

Det er ingen hemmelighet at Tone er svak for dufter og parfymer. Derfor er hjemmet hennes fylt med duftlys, diffusere og duftpinner som lukter forskjellig. Også når hun steller til fest.

En time før gjestene kommer tenner jeg alle duftlysene og snur duftpinnene. Jeg lufter først ut innestengt lukt og matos, og så har jeg vinduene på gløtt mens lysene brenner. Lysene slukkes etter to timer. Da får hjemmet en deilig duft som ikke er for mye.

- Nå som det er kaldt og mørkt ute trenger jeg dufter som varmer. Min favorittkombinasjon nå er Black Oudh og Sweet Jasmine. Mørk, brent, floral og vinteraktig.

«Det var en helt nydelig kveld, og stemningen rundt bordet var helt i tråd med slik jeg oppfatter det Rituals står for. Duftene Tone har kombinert sammen gjenspeiler hennes bohemske stil, med vakre dusty fargekombinasjoner ispedd design, vintage og kunst» - Marianne Hagakinder, gjest
«Det var en helt nydelig kveld, og stemningen rundt bordet var helt i tråd med slik jeg oppfatter det Rituals står for. Duftene Tone har kombinert sammen gjenspeiler hennes bohemske stil, med vakre dusty fargekombinasjoner ispedd design, vintage og kunst» - Marianne Hagakinder, gjest Vis mer

Spisebordet

En iøynefallende festbue av sølvballonger rammer inn den tofløyede døråpningen i spisestua. Tone velger nemlig å holde spisebordet neddempet i harmoniske farger, og heller pynte generøst til fest rundt bordet. Spisebordet skal være en smakfull og luksuriøs opplevelse, og hun pynter bordet lavt slik at gjestene skal kunne se hverandre i øynene.

- Hver kuvert er dekket forskjellig med servietter, bestikk og litt grønn eukalyptus. Glassene er blanke, og det hvite serviset har organisk form. Blomstene er i samme farge som de tomme duftlys-glassene fra Rituals, som ser luksuriøse ut på bordet. Bordet ser uformelt, rålekkert og koselig ut på en gang.

- Duftlysglassene er virkelig fine, og jeg kaster dem ikke når lysene er brent ned. De brukes om igjen med duftende telys fra Rituals eller som vaser. Jeg synes det det blir for mye med duftlys på middagsbordet, og velger heller å plassere dem andre steder i rommet.

På hylla står duftlys og duftpinner med Sweet Jasmine, fordi det ser lekkert ut! På det rosa sidebordet har et gammelt duftlysglass blitt til vase, og det vakre glasset fra The Mansion Collection dufter Precious Amber. Det store duftlyset er Oudh & Patchuli. - Sofaputen er fra Rituals. Den ser ut som den er laget til sofaen min, sier Tone.
På hylla står duftlys og duftpinner med Sweet Jasmine, fordi det ser lekkert ut! På det rosa sidebordet har et gammelt duftlysglass blitt til vase, og det vakre glasset fra The Mansion Collection dufter Precious Amber. Det store duftlyset er Oudh & Patchuli. - Sofaputen er fra Rituals. Den ser ut som den er laget til sofaen min, sier Tone. Vis mer

Badet

Tone tar alltid et velfortjent bad med velduftende badesalt før gjestene kommer. Da er hun ferdig med å rydde og pynte, og kan roe ned før det braker løs. Den reiseglade stylisten elsker serien Ritual of Hammam, fordi den minner henne om Marrakech, som hun har reist til så mange ganger.

- Og så tenner jeg duftlys. På badet mitt står Orris Mimosa og Savage Garden. Jeg liker også at parfymene mine står fremme, slik at gjestene kan prøve dem om de har lyst.

Hand Wash og Hand Balm i duften Savage Garden står også på badet, deilig håndpleie som gjestene setter pris på.

- Hvorfor ikke fylle badekaret med ballonger! Jeg anbefaler å gi overraskelser til gjestene. Det er min gave til dem, sier Tone. På bordet står serien Ritual of Hammam og duftlyset Savage Garden.
- Hvorfor ikke fylle badekaret med ballonger! Jeg anbefaler å gi overraskelser til gjestene. Det er min gave til dem, sier Tone. På bordet står serien Ritual of Hammam og duftlyset Savage Garden. Vis mer

Soverommet

På soverommet har hun en diffuser med Ritual of Jing, som fyller rommet med en tåke av søvndyssende lavendel og sandeltre før hun skal sove. Tone avslutter også kvelden med beroligende te fra sin gylne kopp fra Rituals.

Bruk anledningen til å rydde soverommet, i stedet for å stue rotet bak en lukket dør. Soverommet mitt er en oase med gode dufter og fine ting. Jeg vil at gjestene skal bruke hele hjemmet mitt. Å la døra stå åpen er generøst.

- Jeg må skifte på sengetøy når jeg får gjester. Det må se delikat ut. Dessuten er det noe med følelsen av å legge seg i rent sengetøy når festen er over. Et luksus på budsjett-tips er å vaske sengetøyet i Ritual of Jing. Jeg er avhengig.

Dekker bordet til vinterfest
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om