Annonsørinnhold

ROCCAMORE

Den beste gaven til deg selv

Alle kvinner fortjener å kunne gå på et par høyhælte sko! Det er faktisk vitenskapelig bevist at Roccamore sine hæler er verdens beste!

ROCCAMORE: Et italiensk ordspill som betyr et fort av kjærlighet. Det gjenspeiler gleden av å kunne gå på høye hæler. Alle kvinner kan gå på en par Roccamore.
ROCCAMORE: Et italiensk ordspill som betyr et fort av kjærlighet. Det gjenspeiler gleden av å kunne gå på høye hæler. Alle kvinner kan gå på en par Roccamore. Vis mer

Alle kvinner drømmer om å kunne gå på slanke stiletter og rålekre sko med høye hæler. For vi er vel enige om at høye hæler både kan være prikken over i´en på et antrekk, gi slankere figur og gjøre underverker for kroppsholdningen.

Men fordi hælene ofte er så vonde, går vi for den lave og komfortable sorten, selv når vi skal pynte oss til fest. Den gode nyheten er at nå trenger du ikke lengre velge mellom komfort og design.

SE DET STORE UTVALGET AV SKO HER

DANSBARE: Stilettene er hele 44% mer komfortable å gå på enn andre stiletter. De er derfor veldig dansbare. Noe å tenke på til alle julebordene, om du vil kjøpe en førjulsgave til deg selv.
DANSBARE: Stilettene er hele 44% mer komfortable å gå på enn andre stiletter. De er derfor veldig dansbare. Noe å tenke på til alle julebordene, om du vil kjøpe en førjulsgave til deg selv. Vis mer

KJØP PENNY GREY HER (KR 3600)

Det danske skomerket Roccamore har nemlig spesialisert seg på hæler med ortopedisk tilpassede såler, og gir dermed kvinner muligheten til å briljere selvsikkert på høye hæler i alle sammenhenger.

Dessuten har de en genial «fit finder» på sin nettside som gjør det superenkelt for deg å finne frem til perfekte sko som passer akkurat til dine føtter og, ikke minst, din stil.

FINN DEN PERFEKTE PASSFORM HER

Den beste gaven til deg selv

KJØP DAYA LEO HER (KR 3350)

Ortopedisk såle

Kvinnen bak Roccamore er Frederikke Antonie Schmidt. Hun er utdannet skodesigner ved presisjetunge Polmoda i Italia, og simpelthen elsker høyhælte sko. Da hun kom hjem til Danmark etter 8 år savnet hun å lage sko for hånd. Til slutt fant hun en ortopedisk skomaker som hun fikk være hos for å hjelpe til.

Jeg var dypt fascinert over hvordan han kunne korrigere kroppen nedenfra og opp med bare en såle. Frederikke Antonie Schmidt

Hun ble så fascinert over hva ortopediske såler faktisk kunne gjøre, og tenkte at det måtte man også kunne gjøre for kvinner i høye hæler. Dermed var Roccamore født!

FINN DEN PERFEKTE PASSFORM HER

HÅNDVERK: Det tar hele tre måneder å lage hvert eneste par Roccamore sko. Hver sko skal gjennom 17 personer og 22 prosesser før de blir lagt i skoesken.
HÅNDVERK: Det tar hele tre måneder å lage hvert eneste par Roccamore sko. Hver sko skal gjennom 17 personer og 22 prosesser før de blir lagt i skoesken. Vis mer

KJØP PENNY BOOT BLACK HER (KR 4200)

KJØP STEPHANIE JADE (KR 4200)

KJØP JENNIFER IRIS HER (KR 4450)

44 % mer komfort

Sammen med sin ortopediske skomaker utviklet Frederikke Antonie Schmidt såler som gjør at du går så anatomisk riktig som mulig, selv i høye hæler. Hun forklarer at sålene er testet ved Hvidovre Hospital, og at de fjerner trykket fra forfoten med 26 %, hælen med 19 % og fotbuen med hele 44 % når du går.

I realiteten gir det føttene 44 % mer komfort sammenlignet med andre høye hæler, slik at det blir langt enklere for deg å gå og holde stilen samtidig.

FINN DEN PERFEKTE PASSFORM HER

HÆLER: Roccamore har stor variasjon på hælene sine. Du finner tykk og trendy, kort og snertne, og høye stiletter.
HÆLER: Roccamore har stor variasjon på hælene sine. Du finner tykk og trendy, kort og snertne, og høye stiletter. Vis mer

KJØP SIMONE BLACK HER (KR 4200)

KJØP ALEXA GREY HER (KR 4200)

Slik finner rett sko

Det er faktisk enkelt å finne frem til sko som passer akkurat dine føtter. På Roccamore sin nettside kan du nemlig klikke deg frem til riktige sko for dine føtter ved å besvare noen få spørsmål. På den måten er det stor sjanse for at du unngår bomkjøp!

- Et godt tips for å finne rett sko er å starte med hvilken stil og farger du liker. Dessuten er det smart å bli oppmerksom på hvilken fasong du har på føtter og legger, og selvfølgelig hvilken størrelse du bruker i skoene. På den måten er det enkelt å ende opp med et par du bare vil elske, selv om du handler på nett, sier Frederikke Antonie Schmidt.

FINN DEN PERFEKTE PASSFORM HER

BUTIKK I OSLO: Stikk innom butikken i Prinsens gate 12 i Oslo, og la deg friste av alle de rålekre skoene.
BUTIKK I OSLO: Stikk innom butikken i Prinsens gate 12 i Oslo, og la deg friste av alle de rålekre skoene. Vis mer

Butikk i Oslo

Alle modellene er lett tilgjengelige i nettbutikken Roccamore.no. Og selv om prisene står oppført i danske kroner, får du skoene til den samme prisen uten at valutaen korrigeres opp til norsk krone når du kjøper. Det er en god deal!

Men i høst åpnet endelig Roccamore butikk i Prinsens gate i Oslo, slik at du kan prøve skoene på der og da. Ikke minst, la deg friste til å kjøpe et par lekre stiletter, eller se deg ut flere par du kan ønske deg til jul eller bursdag.

I butikken har de bygget en bar, der du kan få servert Ebleslang eller kombucha når du er innom for å se på sko. Du kan også booke private shopping events.

LES MER OM BUTIKKEN HER

OVERSKUDDSMATERIALE: Modellen PENNY er en feminin klassiker, og kommer i mange varianter. Siden Roccamore bare bruker overskuddsmaterialer finnes det kun få i hver farge, materiale og variant.
OVERSKUDDSMATERIALE: Modellen PENNY er en feminin klassiker, og kommer i mange varianter. Siden Roccamore bare bruker overskuddsmaterialer finnes det kun få i hver farge, materiale og variant. Vis mer

KJØP PENNY BOOT PEACH HER (KR 4200)

KJØP PENNY BOOT PINK HER (KR 4200)

Hæler for ekte føtter

Det du kanskje ikke visste er at ordinære sko med høye hæler har vanligvis en såle som er smalere enn føttene dine. Det gjør dem trange, og gir vonde føtter. Sålene på Roccamore er langt bredere slik at føttene får en større flate å røre seg på. I tillegg har sålen en 8 mm tykk støtdempende pute som støtter opp under forfoten.

LES MER OM DE UNIKE SÅLENE HER

To vidder: Skaftet på støvlettene kommer faktisk i to vidder. Smart, synes nå vi!
To vidder: Skaftet på støvlettene kommer faktisk i to vidder. Smart, synes nå vi! Vis mer

KJØP BELUCCI BLACK HER (KR 5200)

KJØP MELODY (KR 4200)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer