Annonsørinnhold

BIOTHERM

Den blå kraften

Oppdag Biotherms nyeste innovasjon utviklet av biovitenskap, et helt unikt serum med kraftfull retinol og velgjørende mikroorganismer!

Den blå kraften

Visste du at Biotherm er en pioner innen biovitenskap - vitenskapen om hvordan bruke levende mikroorganismer for å gjøre hudpleie enda mer kraftfull?

Allerede for 70 år siden startet den visjonære biologen Jeanine Marissal å utnytte kraften til en levende mikroorganisme i hudpleie, nemlig plankton. Marissal så den bemerkelsesverdige effekten planktonet som finnes i termisk kildevann hadde på huden, og åpnet den gang døren til en ny æra for biovitenskap.

Marissal var banebrytende for bruken av plankton i hudpleieprodukter, og la grunnlaget for det som fortsatt er merkevarens DNA i dag. Dette unike planktonet, Vitreoscilla liformis, er selve ryggraden i Biotherms hudpleie, og kalles for Life Plankton.

UNIK KOMBINASJON: Blue Retinol Night Serum (kr 865) inneholder både retinol og Life Plankton - en kombinasjon Biotherm er alene om. Vis mer

Kraften til Biotherms biovitenskap har nå flyttet til neste nivå med Blue Retinol Serum - en ny generasjon hudpleie. Den kombinerer den regenererende virkningen av Life Plankton med retinol, som er en ingrediens som er velkjent for sine ytterst effektive antiage egenskaper. Life Plankton sørger nemlig for raskere gjenopprettelse av huden, samt øke effektiviteten til andre ingredienser.

Biotherm har sluppet løs egenskapene til retinol ved å kombinere den med Life Plankton - en eksepsjonell effektiv ingrediens som hjelper hudens evne til å regenerere seg selv. Johanna Caron, Biotherms internasjonale, vitenskapelige kommunikasjonsekspert.
EKSPERT: Johanna Caron er Biotherms internasjonale, vitenskapelige kommunikasjonsekspert.
EKSPERT: Johanna Caron er Biotherms internasjonale, vitenskapelige kommunikasjonsekspert. Vis mer

Life Plankton forsterker effekten

Ved bruk av biovitenskap har Biotherm utviklet en innovasjon med retinol i fokus. De er derfor glade for å introdusere Blue Retinol Night Serum.

Resultatet er et serum med en blanding av 0,25% retinol og 1% Life Plankton, Biotherms kraftige, regenerative signaturingrediens. Biotherms vitenskapelige in vitro-studier har vist at Life Plankton fordobler effekten av retinol.

I en testgruppe kunne 80% (1) av kvinnene ved egenvurdering se at rynkene var redusert. Hudkvaliteten var også forbedret med jevnere og glattere hud.

LES MER OM BIOTHERM HER

LIFE PLANKTON: Mikroorganismen er Biotherms signaturingrediens, og finnes i alle deres produkter.
LIFE PLANKTON: Mikroorganismen er Biotherms signaturingrediens, og finnes i alle deres produkter. Vis mer

Slik bruker du Blue Retinol Night Serum

Produkter som inneholder retinol skal kun brukes om kvelden og natten. La derfor Blue Retinol Night Serum være en del av din kveldsrutine.

Serumet påføres nyrenset hud, før du legger på en ansiktskrem som passer til din hud. Biotherm har et godt utvalg av produkter som både gir spenst, styrker hudbarrieren, reduserer pigmentflekker og rynker.

SE FORSLAG TIL HUDRUTINER LENGRE NED I SAKEN

Husk at huden din kanskje trenger å venne seg til retinol, siden det er en veldig kraftfull ingrediens. Start derfor med produktet to kvelder i uken før du øker gradvis til annenhver kveld. Etter en stund kan serumet brukes hver kveld, om du føler at huden din tåler det.

Når du bruker et retinolprodukt er det viktig å bruke minst SPF 30 hver dag.

Finn din Blue Retinol rutine

I tillegg til serumet trenger huden din en krem som tilfører rikelig med fuktighet, men som også jobber med andre utfordringer du har med huden. Biotherm har derfor et bredt utvalg av kremer til ulike behov. Her er forslag til tre rutiner som dekker ulike behov.

Sterkere hudbarriere og glød med Cera Repair Barrier Cream

Denne rutinen gir en forbedret hudkvalitet, og styrker hudens naturlige barriere. Sammen gir disse to produktene deg fordeler fra Life Plankton og retinol, samt ceramider - et fettstoff som allerede finnes i huden, som tilfører fuktighet og bidrar til å styrke huden.

CERA REPAIR: Denne duoen gir sterkere hudbarriere og glød.
CERA REPAIR: Denne duoen gir sterkere hudbarriere og glød. Vis mer

Reduser pigmentflekker og rynker med Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream

Denne rutinen gir en forbedret hudkvalitet, og redusere rynker og mørke flekker. Disse to produktene gir deg fordeler fra Life Plankton og retinol, samt pro-retinol som også er et vitamin A, men i en litt mildere form.

FINN FLERE BIOTHERM-PRODUKTER HER

BLUE PRO-RETINOL: Denne duoen reduserer pigmentflekker og rynker.
BLUE PRO-RETINOL: Denne duoen reduserer pigmentflekker og rynker. Vis mer

Mer oppstrammet og spenstigere hud med Blue Therapy Uplift Day

Denne rutinen gir en forbedret hudkvalitet, og fastere hud med fornyet glød. Disse to produktene gir deg fordeler fra Life-plankton og retinol, samt kollagenpeptider som har en oppstrammende effekt på huden.

FINN FLERE BIOTHERM-PRODUKTER HER

UPLIFT DAY: Denne duoen gir strammere og spenstigere hud.
UPLIFT DAY: Denne duoen gir strammere og spenstigere hud. Vis mer
Biotherms blå forpliktelser Det nye Blue Retinol Serum har en vegansk formel (2), og er designet med Biotherms Blue Beauty-forpliktelser i tankene. Med en potent formel og emballasje designet med sirkulære økonomiprinsipper, er formelen 92% (3) biologisk nedbrytbar.

(1) Egenvurdering av 49 forsøkspersoner etter 4 måneder. (2) Ingen animalske ingredienser. (3) i henhold til OECD 301 eller tilsvarende tester.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer