Annonsørinnhold

Allergan

CoolSculpting:

Den effektive, ikke-kirurgiske løsningen på gjenstridig fett

Ja, så enkelt er det!

Den effektive, ikke-kirurgiske løsningen på gjenstridig fett

Det er ingen tvil om at selvsikkerhet kommer innenfra, men iblant kan det være godt med litt hjelp på veien – spesielt dersom treningen ikke gir resultater eller klærne ikke sitter som du ønsker. CoolSculpting er en tidseffektiv behandling uten kirurgi som kan behandle sta fettlagre og hjelpe deg oppnå dine mål (1, 2, 3).

Kroppen er vår følgesvenn gjennom livet. Å spise sunt og leve et aktivt liv er viktig for at kroppen skal ha det bra og føle seg bra – men til tross for et variert kosthold og regelmessig mosjon kan det være vanskelig å bli kvitt lokale fettpartier.

Dette kan føre til selvbevissthet. Anna (45) bestemte seg for å prøve CoolSculpting.

STA FETTLAGRE?: Da kan den ikke-kirurgiske behandlingen CoolSculpting kanskje være et alternativ for deg (1). FOTO: Aleksander Viklund
STA FETTLAGRE?: Da kan den ikke-kirurgiske behandlingen CoolSculpting kanskje være et alternativ for deg (1). FOTO: Aleksander Viklund Vis mer


– Jeg trente mye og følte meg i god form, bortsett fra et iherdig fettlager på magen som ikke forsvant uansett hvor mye jeg trente eller hvor sunt jeg spiste, sier hun og fortsetter:

– Da jeg testet CoolScuplting ble jeg overrasket over hvor smertefritt det var siden metoden ikke er kirurgisk, og hvor raskt jeg kunne gå tilbake til hverdagslige aktiviteter. Jeg ble kvitt det gjenstridige fettlageret og allerede etter tre måneder kunne jeg se resultater.

Visste du dette om fett?

Antall fettceller i kroppen bestemmes når du er født og endrer seg ikke i løpet av livet. Det som derimot endrer seg, er størrelsen på fettcellene (4). Etter slanking og vektnedgang blir fettcellene mindre, men antall fettceller forblir det samme. Vektnedgang fjerner altså ikke fettceller og disse blir større når man går opp i vekt (4).

Fungerer det virkelig å fryse bort fett?

Det høres for godt ut til å være sant! Kan en maskin få bort de sta fettpartiene som på tross av regelmessig trening og sunt kosthold ikke blir borte?

Ja, med CoolSculpting-teknologien er dette mulig (5).

TRYGT VALG: Wai Man Chan er lege hos Laserlegene. Han sier at det er viktig for ham å kunne tilby pasientene sine en behandling med omfattende forskning og klinisk dokumentasjon i ryggen. FOTO: Laserlegene
TRYGT VALG: Wai Man Chan er lege hos Laserlegene. Han sier at det er viktig for ham å kunne tilby pasientene sine en behandling med omfattende forskning og klinisk dokumentasjon i ryggen. FOTO: Laserlegene Vis mer


– Som lege er det viktig for meg å kunne tilby pasientene mine en sikker og effektiv behandling med omfattende studier, forskning og klinisk dokumentasjon i ryggen. Som verdensledende innen ikke-kirurgisk fettfrysning, er CoolSculptings patenterte teknologi et trygt valg for mine pasienter, forteller Wai Man Chan, lege hos Laserlegene.

– Ikke bare fjernes fettcellene i det behandlede området permanent, men behandlingens innebygde sikkerhetssystem beskytter det behandlede området slik at pasienten kan gå rett tilbake til hverdagen, legger han til.

Finn din nærmeste klinikk og book en personlig konsultasjon på coolsculptingno.com

CoolSculpting har over 20 års forskning og over 60 vitenskapelige studier i ryggen. Den patenterte, CE-merkede teknologien bruker kontrollert kjøling til å sikte seg inn på og ødelegge fettcellene (5, 6).

Fettfrysingsprosedyren kan redusere antallet fettceller på flere behandlingsområder med opptil 20-25 % etter 3 måneder (5, 2).

Fettceller som fryses under CoolSculpting®-prosedyren, ødelegges gradvis og forlater kroppen gjennom kroppens naturlige fjerningsprosess. Behandlede fettceller fjernes for godt, de flytter seg ikke til et annet område på kroppen – så ubehandlede områder vil dermed ikke ha noen endring i fettcelledistribusjon (5).

SKREDDERSYDD: CoolSculpting har over 20 års forskning og over 60 vitenskapelige studier i ryggen. FOTO: Alexander Viklund
SKREDDERSYDD: CoolSculpting har over 20 års forskning og over 60 vitenskapelige studier i ryggen. FOTO: Alexander Viklund Vis mer


Slik fungerer teknologien bak CoolSculpting

Under en CoolSculpting-behandling legges en gelépute og en applikator på behandlingsområdet. Applikatoren kjøler så varsomt og kontrollert ned fettcellene til -11 grader og eliminerer dem permanent. Etter behandlingen dør cirka 20-25% av fettcellene fra behandlingsområdet og forsvinner langsomt ut av kroppen gjennom dens naturlige nedbrytningsprosess. Nærliggende vev skades ikke under behandlingen (5, 2, 8).

Du kan forvente effekt etter cirka tre måneder (5, 2).

Dette kan CoolSculpting gjøre for deg

CoolSculpting kan enkelt skreddersys for dine behov og kan gi god effekt på blant annet «kjærlighetshåndtak», grevinnehenget, dobbelthake og den såkalte BH-valken (7).

Det beste av alt? CoolSculpting er ikke smertefullt og krever ingen kirurgi. Dette betyr at du kan dra rett tilbake på jobb etter behandlingen. Det er faktisk bare bra å fortsette å trene og bevege seg etter behandlingen for å hjelpe kroppen med nedbrytningen av fettcellene (5, 2).

Slik fungerer konsultasjonen

Om du er nysgjerrig på en behandling med CoolSculpting, kan du enkelt booke en personlig konsultasjon med en behandlingsterapeut på en CoolSculpting klinikk. Dere prater sammen om eventuelle spørsmål før behandlingen, hvordan dine mål ser ut og hvordan de forventede resultatene kan bli.

I forbindelse med konsultasjonen får du også en personlig handlingsplan, tilpasset etter akkurat din kropp og dine behov.

Finn din nærmeste klinikk og book en personlig konsultasjon på coolsculptingno.com

PERSONLIG KONSULTASJON: Her kan du stille eventuelle spørsmål du har rundt behandlingen, og du kan samme med terapeuten snakke om hvordan målene dine ser ut og hvordan et forventet resultat kan bli. FOTO: Alexander Viklund
PERSONLIG KONSULTASJON: Her kan du stille eventuelle spørsmål du har rundt behandlingen, og du kan samme med terapeuten snakke om hvordan målene dine ser ut og hvordan et forventet resultat kan bli. FOTO: Alexander Viklund Vis merFølg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer