Annonsørinnhold

Den revolusjonerende tredemøllen kan brettes sammen

Verdens minste tredemølle er det perfekte treningsapparatet for eldre som ønsker å holde seg i form.

Bjørn Andersen og kona bruker WalkingPad flittig hjemme i huset i Son.
Bjørn Andersen og kona bruker WalkingPad flittig hjemme i huset i Son. Vis mer

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Den geniale tredemøllen WalkingPad er en super løsning for alle som vurderer et gå- og eller løpebånd hjemme eller på kontoret.

Denne nye typen tredemøller som best kan beskrives som lette «pads» eller brett, kan brettes sammen og enkelt tas med til stua, soverommet, kontoret eller hvor du skulle ønske.

Les mer om WalkingPad og bestill her

Svært populært blant eldre
WalkingPad er altså noe helt annet enn de tradisjonelle møllene som er tunge, store og uhåndterlige, og som tar svært mye plass.

I Norge er det Mystuff som har enerett og patent på WalkingPad. Nettbutikken har levert partier både til Oslo Kommune, Forsvaret og tusenvis av nordmenn, og det er mange eldre blant de fornøyde kundene.

- WalkingPad er blitt en stor suksess spesielt blant den eldre målgruppen. Daglig mosjon kan nå gjøres foran TV-skjermen, og vi har mange kunder over 60 år, forteller daglig leder Markus Klepp i Mystuff.

Les mer om WalkingPad og bestill her

WalkingPad er utviklet for lette joggeturer og rask gange. Du får enkelt blodsirkulasjonen i gang og forbrenner kalorier samtidig som du ser på favorittprogrammet på TV i stua eller arbeider på hjemmekontoret.
WalkingPad er utviklet for lette joggeturer og rask gange. Du får enkelt blodsirkulasjonen i gang og forbrenner kalorier samtidig som du ser på favorittprogrammet på TV i stua eller arbeider på hjemmekontoret. Vis mer

Dette sier kundene om WalkingPad
WalkingPad ble en umiddelbar bestselger etter lanseringen, og kundene hos Mystuff er særdeles fornøyde. Mer enn 100 personer har gitt sine tilbakemeldinger på de to modellene, og en stor overvekt har gitt produktene toppkarakter.

Her er noen av tilbakemeldingene fra fornøyd WalkingPad-eiere:

«Perfekt hjemmemølle! Veldig fornøyd med mølla! Den har vært i bruk hver dag i en uke. Tar liten plass og er lett å sette opp/folde sammen. Etter litt bruk fikk jeg låst den opp til 10 km/t. Perfekt for meg som bor alene med barn, å få en løpetur etter leggetid på kvelden😊»
Wenche

«Kjempefornøyd med WalkingPad R1 Pro. God investering.»
Knut Vindfallet

«Topp kvalitet! Veldig fornøyd!»
Ingrid

«Fungere kjempefint. Lite støy og akkurat stor nok til å gå og jogge på. Tar liten plass og er lett å ta opp eller legge sammen.»
Nina Johansen

Denne tredemøllen er for tiden satt ned med 25 % hos X-Life.
Denne tredemøllen er for tiden satt ned med 25 % hos X-Life. Vis mer

Tilbud på tredemøller og treningsapparater
Dersom du vurderer å kjøpe en tradisjonell tredemølle eller andre typer treningsapparater til hjemmebruk, bør du sjekke ut salget hos nettbutikken X-Life.

Der er det svært gode priser på blant annet tredemøller, spinningsykler, ellipsemaskiner, treningsmatter og treningsutstyr. Sjekk tilbudene her.

Annonsørinnhold

Stort salg på briller fra Oakley og Ray-Ban

Stort salg på briller fra Oakley og Ray-Ban

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer