Annonsørinnhold

Good for Me

Den sunneste brunfargen

Visste du at du kan få gyllen farge innefra, som bidrar til at du blir raskere brun når du er ute i sola?

BETAKAROTEN: Hvem vil vel ikke møte våren med en gyllen hudtone! Du rett og slett føler deg litt mer bekvem i lettere vårklær når huden ikke kritt vinterhvit. Betakaroten Gold hjelper deg godt på vei til en bedre hudtone.
BETAKAROTEN: Hvem vil vel ikke møte våren med en gyllen hudtone! Du rett og slett føler deg litt mer bekvem i lettere vårklær når huden ikke kritt vinterhvit. Betakaroten Gold hjelper deg godt på vei til en bedre hudtone. Vis mer

Når solen begynner å varme rundt disse tider, så benytter vi alle sjanser til å få litt farge. For det er jo SÅ deilig å kjenne at solen varmer, og føle at huden forvandles fra den vinterhvite sorten til noe som kan minne om gyllent.

Dessverre glemmer vi litt at solen kan være skikkelig røff, og den bleke huden vi har bydd frem til solen bli belønnet med sår rødhet.

PRØV BETAKAROTEN GOLD HER

Eller kanskje du har jukset litt! Ja, for det er jo lov så lenge det ikke skader huden på noe vis. Men selvbruningsskillene er rimelig markante på denne årstiden, med mindre du har vært skikkelig nøye. Solarium kan også friste, men det er vel så skadelig for huden som solen selv.

Men visste du at du kan forberede huden på solsesongen, og starte våren med litt farge innen ifra?

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER

HUDTERAPEUT: I 2017 åpnet Marita Liestøl (33) og Linett Danielsen Grønsund en salong sammen midt i Flekkefjord sentrum. I 2021 startet de også nettbutikk som har gjort kjempesuksess.
HUDTERAPEUT: I 2017 åpnet Marita Liestøl (33) og Linett Danielsen Grønsund en salong sammen midt i Flekkefjord sentrum. I 2021 startet de også nettbutikk som har gjort kjempesuksess. Vis mer

Sunn brunfarge hele året

Marita Liestøl (33) har jobbet som hudterapeut i 13 år, og er medeier i salongen Lux i Flekkefjord. Hun forteller at betakaroten er en antioksidant som blir til vitamin A i kroppen.

- Vitamin A har som oppgave å beskytte cellene, og gjør dermed huden generelt frisk og sterk. Betakaroten er også et fargestoff som farger huden innenfra slik at om du alltid har inntak av betakaroten vil huden også ha litt farge året rundt, forklarer hun.

Betakaroten er et provitamin A karotenoid og fargestoff som ved inntak over tid lagres i underhudsfettet i kroppen.

PRØV BETAKAROTEN GOLD SELV, KJØP HER

Den sunneste brunfargen

God start på våren

Hudterapeuten mener det er en god start å begynne på betakaroten nå på våren, før sola virkelig setter inn. Rett og slett fordi huden blir bedre beredt.

- Betakaroten gir i seg selv farge til huden. Men i tillegg inneholder Betakaroten Gold flere vitaminer og mineraler, blant annet kobber som er essensielt til produksjonen av melanin, eller dannelse av pigment i huden om du vil. Du blir derfor raskere brun og trenger ikke være så lenge i den skadelige sola for å få ønsket farge. Om det er viktig for deg, sier Marita Liestøl.

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER

Vi er utdelt med ulik mengde pigmenter i huden, og derfor er det også ulik effekt. Marita Liestøl, hudterapeut

Hun forteller også at hun har kunder som kjøper Betakaroten Gold for kun å motvirke soleksem.

- Det er virkelig verdt å prøve det om du sliter med soleksem om våren, og det er vitamin A som gir den beskyttende effekten, sier Marita Liestøl.

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER

RASKERE BRUN: Kombinasjonen av blant annet betakaroten og kobber bidrar til raskere brunfarge om våren.
RASKERE BRUN: Kombinasjonen av blant annet betakaroten og kobber bidrar til raskere brunfarge om våren. Vis mer

Merket forskjell

Selv har hun brukt Betakaroten Gold i tre år. I høst og vinter har hun der i mot vært gravid, og tok derfor ta pause fra Betakaroten Gold noen måneder.

- Jeg merker forskjell på hudtonen når jeg ikke bruker Betakaroten Gold. Denne vinteren har jeg rett og slett vært mye hvitere i huden, sier Marita Liestøl.

Hun forteller at med betakaroten Gold opplever hun at huden blir raskere brun når hun er i solen, at brunfargen er dypere om sommeren og at fargen holder lengre utover høst og vinter.

SE FORSKJELLEN SELV, KJØP BETAKAROTEN GOLD HER

FRA ALGER: Betakarotenet er utvunnet fra grønnalger (Dunaliella Salina), en av de beste kildene til betakaroten. Dessuten er produktene veganske.
FRA ALGER: Betakarotenet er utvunnet fra grønnalger (Dunaliella Salina), en av de beste kildene til betakaroten. Dessuten er produktene veganske. Vis mer

Slik bruker du produktet

Betakaroten Gold er perfekt til å forberede huden for solsesongen, for å få en dypere farge gjennom sommeren, samt få fargen til å vare lenge utover høst og vinter - uten å ty til andre hjelpemidler.

For best effekt skal du bruke produktet i minimum en måned. Ta to tabletter om dagen sammen væske etter måltid. Husk at kosttilskudd ikke erstatter et variert kosthold, så spis dine grønnsaker også. Betakaroten erstatter heller ikke solbeskyttelse, så husk å bruke en god solkrem.

Hvis du er gravid, ammer eller bruker reseptbelagte legemidler skal du snakke med legen din før du bruker Betakaroten Gold.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer