ANNONSØRINNHOLD

Lindex
DENIM-DILLA: Derfor bør du investere i denim denne våren! Foto: Lindex
DENIM-DILLA: Derfor bør du investere i denim denne våren! Foto: Lindex Vis mer

Denim:

Denimplaggene vi ønsker oss i klesskapet i sommer

... og disse er både komfortable og fine!

Det er få ting på klesfronten vi gleder oss like mye til som å pakke frem gamle denimfavoritter og investere i sesongens nyheter!

Selvsagt står også lekre vårkjoler og korte jakker øverst på listen vår, men det er noe helt spesielt med denimplagg. De kan rett og slett brukes hele tiden og til enhver anledning!

Enten det er snakk om jobb, en shoppingtur eller et festlig middagsselskap er et godt denimplagg ikke bare redningen når det kommer til antrekket, investerer du riktig er de også superkomfortable og passer like godt til sneakers som til feminine sommerplagg.

Med andre ord; det er altfor mange grunner til å finne frem denimfavorittene dine! Og har du gått lei - eller er de rett og slett litt for slitte denne sesongen - har vi funnet frem x plagg som du virkelig bør ta en nærmere titt på før de blir utsolgt.

GO-TO PLAGG: Denim er de perfekte go-to plaggene som passer like bra til hverdags som til fest. Foto: Lindex
GO-TO PLAGG: Denim er de perfekte go-to plaggene som passer like bra til hverdags som til fest. Foto: Lindex Vis mer

LES OGSÅ: 15 plagg du må ha i klesskapet denne våren

Og mens vi først er i gang, her er 3 grunner til at denimplagg bør stå øverst på din shoppingliste denne våren:

1. SLITESTERKE PLAGG: Investerer du i gode denimplagg kan de vare sesong etter sesong og se like bra ut. Ikke bare sparer du lommeboken, du sparer også miljøet!

2. ANVENDELIGE: Det er få ting denim ikke kan matches med! Med andre ord er det utallig mange måter du kan style et denimplagg på.

3. TIDSSPARENDE: ... ja, du leste riktig. Denimplagg er de perfekte «go-to» plaggene. Style et denimskjørt med sneakers og en t-skjorte på dagtid, og bytt ut sneakersene med hælene i vesken rett før du møter venninnene til en sen middag etter jobb.

LES OGSÅ: Vårrengjøring: Slik gjør du klesskapet klart til våren og sommeren

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: