ANNONSØRINNHOLD

NUXE
FUKTIGHET, FUKTIGHET: ... og ennå mer fuktighet! Derfor elsker vi den nye fuktighetsserien til Nuxe. Foto: NUXE
FUKTIGHET, FUKTIGHET: ... og ennå mer fuktighet! Derfor elsker vi den nye fuktighetsserien til Nuxe. Foto: NUXE Vis mer

Denne hudpleienyheten er som skapt for skandinavisk klima

... og vi elsker den!

Er det en ting huden vår ikke kan få nok av i det friske og kjølige skandinaviske klimaet er det fuktighet og pleie. Den tørre luften, kombinert med den konstante forurensingen, er kanskje noe av det tøffeste huden vår kan gå igjennom, sommer som vinter.

Det er derfor det er spesielt viktig å tilføre huden nok fuktighet og ikke minst gi den riktig pleie i året rundt. Men vet du egentlig hvorfor det er så viktig? Og hvordan du kan pleie huden best mulig?

Vi har funnet svarene for deg!

- Sliter på det ytterste fettlaget

Det er flere grunner til at huden trenger litt ekstra kjærlighet på denne tiden av året, men først og fremst trenger den det for å klare å beskytte seg mot det ytre forteller Hilde Evine Prestegård, hudpleier fra NUXE.

- Når huden utsettes for kulde kombinert med mye vind, varme dusjer og sterke såper kan dette påvirke huden med at den blir ekstra tørr, forteller hun.

Men det er ikke bare kulden i seg selv som påvirker huden og tørker den ut.

FUKTIGHETSSERIE: Crème Fraiche er satt sammen av unik kombinasjon av botanisk melk og algeekstrakt som fukter i opptil 48 timer, lindrer og beroliger samt beskytter huden mot forurensning. Foto: NUXE
FUKTIGHETSSERIE: Crème Fraiche er satt sammen av unik kombinasjon av botanisk melk og algeekstrakt som fukter i opptil 48 timer, lindrer og beroliger samt beskytter huden mot forurensning. Foto: NUXE Vis mer

- Overgangen mellom kaldt vintervær og tørt, varmt inneklima er minst like irriterende for huden, sier Prestegård og legger til:

- Dette sliter på det ytterste fettlaget i huden, som er der for å beskytte de underliggende hudlagene og bevarer fuktigheten i huden. Dersom man ikke pleier huden riktig, er det ekstra stor sjanse for at overhuden blir tørr og at talgproduksjonen øker og skaper «uro» i huden.

Velg riktige, fuktighetsgivende produkter

Så hva kan og bør man gjøre for å unngå at huden tørker ut - og i verste fall reagerer med utbrudd - i vintermånedene?

Ifølge Prestegård er det viktigste vi gjør, i tillegg til å være flinke til å rense huden morgen og kveld, å velge riktige, fuktighetsgivende produkter som er tilpasset behovene til din hud.

Og det er med nettopp dette i bakhodet - gode fuktighetsgivende produkter, tilpasset enhver hud - at NUXE utviklet Crème Fraiche, en helt ny fuktighetsserie.

- Alle trenger fukt, uansett hudtype, forteller Prestegård og fortsetter:

- Det er en botanisk serie med botanisk melk, som binder fukt i huden opptil 48 timer og rød algeekstrakt som virker som et skjold mot forurensende partikler.

- Hva er det beste med denne serien syns du?

- Den har en fantastisk evne til å roe ned huden og tilføre masse fuktighet slik at ubehaget umiddelbart fjernes. I tillegg har den en silkemyk konsistens, veldig behagelig duft og kan brukes av alle. Til og med de som har sensitiv hud kan bruke den.

Som skapt for skandinavisk klima

Med vårt klima og skiftende værforhold, og ønske om litt luksus i hverdagen, vil NUXE passe enhver skandinavisk kvinne som er opptatt av at det hun påfører huden sin skal være så naturlig som mulig, lukte godt og føles behagelig.

- Hvem vil du anbefale hudpleieserien til?

- Jeg vil anbefale serien til alle kvinner som er opptatt av å beskytte huden, samt å gi den fuktigheten den fortjener. Vi vet jo at fukt er det første skrittet mot anti-aldring.

PASSER ALLE: Hele Crème Fraiche serien er ment for alle, uansett alder. Foto: NUXE
PASSER ALLE: Hele Crème Fraiche serien er ment for alle, uansett alder. Foto: NUXE Vis mer

Det samme gjelder å beskytte huden mot forurensning og skitt, og serien inneholder i tillegg til de fuktgivende, botaniske ingrediensene, et unikt algeekstrakt som nettopp beskytter huden mot ytre påvirkninger.

- Hele serien inneholder et algeekstrakt fra en rød alge, som legger seg som en beskyttende hinne på huden, slik at partikler fra for eksempel forurensning, røyk, vedfyring, og så videre, ikke fester seg på huden, forklarer Prestegård og legger til:

- Disse partiklene kan, om de ikke fjernes, gjøre huden sensitiv, irritert og få den til å eldes tidligere. En studie viser at så mye som fire ganger færre partikler fester seg til huden ved bruk av Crème Fraiche-serien.

Bli kjent med Crème Fraiche:

Fuktighetsserien består av fem produkter som alle har sine arbeidsoppgaver for å gi huden din den fuktigheten den trenger. Bla i bildekarusellen og bli kjent med de forskjellige produktene:

NUXE CRÈME FRAICHE Serum: Ultra-lett og konsentrert serum som fukter den mest dehydrerte huden. Brukes under fuktighetskremen. Resultatet er en fresh, myk og strålende hud. Veil.pris: 299,-

NUXE CRÈME FRAICHE Fluid krem: Fuktighetskrem for en kombinert hud. Kremen etterlater huden fresh og myk med en mattende finish. Ideell etter Creme Fraiche serum og som en base før make-up. Veil.pris: 279,-

NUXE CRÈME FRAICHE Normal krem: Fuktighetskrem for en normal hud. Med denne kremen føles huden fresh, myk og strålende gjennom hele dagen. Også perfekt etter Creme Fraiche serum og som en base før make-up. Veil.pris: 279,-

NUXE CRÈME FRAICHE Rik krem: Fuktighetskrem for en tørr hud. Kremen har en rik men lett konsistens, og får huden til å føles sunn og fløyelsmyk. God som base før make-up.Veil.pris: 179,-

NUXE CRÈME FRAICHE SOS Maske: Reddende SOS maske med botanisk melk og hyaluronsyre, fukter selv den mest dehydrerte huden. Brukes 1 til 2 ganger i uken, på ansikt og hals. Veil.pris.: 199,-

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: