Annonsørinnhold

Footner

Denne (svært!) vanlige tabben kan være årsak til den harde huden på føttene dine

- Eksperten svarer!

FINE FØTTER: Vi elsker å sprade rundt i lekre sandaler, men må innrømme at vi gruer oss littegrann (!) til strømper og sko skal av. FOT: NTB Scanpix
FINE FØTTER: Vi elsker å sprade rundt i lekre sandaler, men må innrømme at vi gruer oss littegrann (!) til strømper og sko skal av. FOT: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi elsker å sprade rundt i lekre sandaler, men må innrømme at vi gruer oss littegrann (!) til strømper og sko skal av. For etter en lang vinter har i alle fall våre føtter sett freshere dager. Så hvordan lander vi de myke, deilige føttene vi drømmer om? Vi har spurt Frida Svedberg hos Footner. Her røper hun sine beste tips og og tabbene som hardne huden vår!

1.Hvorfor får man tørr og hard hud på føttene?

- Friksjon og trykk er vanlige årsaker til at huden blir tørr og hard.

2. Er det noe man bør være forsiktig med om man har hard og tørr hud på føttene?

- Sørg for at det ikke går for lang tid mellom hver gang du tar tak i den harde huden eller de tørre føttene dine. Det er fort gjort at problemet eskalerer - og plutselig kan man sitte der med en fotsåle som verker mer enn om du skulle gått på spiker.

3. Hvordan kvitter man seg med har hud?

- Her finnes det flere ulike metoder, alt fra å file, skrubbe, smøre - og betale for fotpleie. Men her vil jeg virkelig anbefale Footner Exfoliating Sock, som er helt gull! Sokken, som faktisk er en sokk - er et raskt og effektivt produkt - som er vennlig for lommebok, men som også gir en spennende opplevelse og et fantastisk resultat.

Denne (svært!) vanlige tabben kan være årsak til den harde huden på føttene dine

4. Så spennende! Vi har hørt mye om dette IT-produktet! Hvor ofte kan man så bruke denne sokken?

- Det er veldig forskjellig da det varierer hvor kjapt den harde huden kommer tilbake. Vår anbefaling er i alle fall å vente fire uker mellom hver behandling. Så kan man heller bruke Footner Wonder Scrub mellom slagene for å beholde følelsen fra Footner Exfoliation Socks. Men ikke glem at huden på føttene trenger like mye fuktighet som huden på kroppen eller ansiktet (og her er Footners sorbetet en stor favoritt!)

5. Er det noen dere ikke anbefaler at bruker sokken?

- Vi anbefaler at gravide, ammende, diabetikere eller de med nedsatt blodsirkulasjon rådfører seg med lege før de tester produktene da disse kan ha mer sensitiv hud.

Denne (svært!) vanlige tabben kan være årsak til den harde huden på føttene dine

6. Hva er deres beste tips for fine føtter til sommeren?

  1. Fjern tørr og hard hud.

  2. Gjør huden smidig med en deilig fuktighetskrem

  3. Unngå at den tørre huden vender raskt tilbake ved å skrubbe dem med en fotskrubb

  4. Velg behagelige og romslige sko og strømper, men viktigst av alt gi føttene fuktighet ved å smøre dem regelmessig!

  5. Sørg for at føttene får nyte sommeren like mye som deg- Og ikke glem å dropp sokker og sko!

  6. Avslutt med din favoritt-neglelakk

- For meg er noe av det herligste på sommeren å gi neglene litt farge. Ett hett tips er å bruke en skånsom neglelakk, spesielt om man har tørre og skjøre negler. Derfor er det viktig med en neglelakk som gir neglene de naturlige syrene de trenger for å unngå dette! Nailer neglelakken gjør dette og er superfin!

7. Hvordan får man føttene til å holde seg fine over tid?

- Føttene trenger omsorg og kjærlighet som huden andre steder på kroppen. Mitt beste tips er å kickstarte sommeren med å freshe opp føttene med Footner Exfoliating Socks, deretter bruke en god fuktighetskrem og fotskrubb, som Footner Revitalising Sorbet og Footner Wonder Scrub jevnlig. Så er det selvsagt viktig å unngå friksjon (som jo oppstår lett ved trangt fottøy). Det er også viktig å la føttene puste- gå gjerne litt barbent når sjansen byr seg!

8. Har du en quick fix, hvis man skal ut av døren og vil ha freshe føtter fort?

- Footner Revitalising Sorbet - den er svalende og har en deilig duft - perfekt for å freshe opp føttene! Ved hovne og trette føtter er dette virkelig SOS-hjelp i nøden. Footner Cooling Massager er også super da den demper hovenheten og hjelper til å massere de trette hjelperne våre.

9. Er det en vanlig tabbe vi begår som ender med hard hud?

- Trange sko og strømper!

Psst! Footner Exfoliating Socks en rask og enkel løsning for deg som ønsker å kvitte deg med hard, tørr og sprukken hud på føttene. Det revolusjonerende produktet gir deg silkemyke føtter med kun en behandling på 60 minutter! Produktet bruker den naturlige hudprosessen for å fjerne oppbygging av død hud.Føttene dine vil flasse av denne døde huden etter kun en behandling.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer